Lukitus-/ turvajärjestelmäasentaja, Kouvola

Haemme turvajärjestelmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Kouvolan huollon tiimiin!

Haemme lukitus-/ turvajärjestelmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Kouvolaan!

Jos olet lukitus- ja/tai turvajärjestelmien ammattilainen, haluat kehittyä yhä paremmaksi ja innostut haasteista, laita meille hakemuksesi tulemaan. CERTEGOssa pääset työskentelemään itsenäisesti asiakasrajapinnassa vaativissa ja mielenkiintoisissa lukitus- ja turvajärjestelmäprojekteissa, halutessasi myös ulkomailla.

Olet etsimämme uusi certegolainen, mikäli omaat

  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • työkokemusta Linux- tai Windows-pohjaisten turvajärjestelmien tukemisesta TAI lukitusjärjestelmäosaamista, oviautomatiikka- ja palosulkujärjestelmien tuntemusta
  • aiempaa työkokemusta vastaavista lukitus- ja/tai turvajärjestelmien asennustehtävistä
  • kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan. Sinä pääset kouluttautumaan sekä kehittämään omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentamaan monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon. Hae rohkeasti joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Ari Kölli 8.9. klo 08:00-12:00 ja 13:00–16:00 välisenä aikana numerossa 050 590 1401 tai sähköpostitse; ari.kolli@certego.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Asentaja Kouvola” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 30.9.2020 mennessä.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.