Lukitus-/turvajärjestelmäasentaja, Lahti

Haemme turvajärjestelmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Lahden huollon tiimiin!

Haemme lukitus-/ turvajärjestelmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Lahteen!

Jos olet lukitus- ja/tai turvajärjestelmien ammattilainen sekä haluat kehittyä yhä paremmaksi ja innostut haasteista, laita meille hakemuksesi tulemaan! CERTEGOssa pääset työskentelemään itsenäisesti asiakasrajapinnassa vaativissa ja mielenkiintoisissa lukitus- ja turvajärjestelmäprojekteissa, halutessasi myös ulkomailla.

Olet etsimämme uusi certegolainen, mikäli omaat

  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • työkokemusta Linux- tai Windows-pohjaisten turvajärjestelmien tukemisesta TAI lukitusjärjestelmäosaamista, oviautomatiikka- ja palosulkujärjestelmien tuntemusta
  • aiempaa työkokemusta vastaavista lukitus- ja/tai turvajärjestelmien asennustehtävistä
  • kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä matkustusvalmiutta Itä-Suomen alueella. Lisäksi viranomaisen myöntämää turvasuojakorttia varten sinulta edellytetään nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Saat myös käyttöösi ePassin kattavat liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Asentaja Lahti” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 30.8.2020 mennessä.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.