Lukitus-/turvajärjestelmäasentaja, Pk-seutu

Haemme turvajärjestelmäasentajia vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle huollon tiimeihin!

Jos olet oviautomatiikan ammattilainen, haluat kehittyä yhä paremmaksi sekä innostut haasteista, laita meille rohkeasti hakemuksesi tulemaan! CERTEGOssa pääset työskentelemään itsenäisesti asiakasrajapinnalla vaativissa ja mielenkiintoisissa oviautomatiikka-, viankorjaus- ja ennakkohuoltotehtävissä, halutessasi myös ulkomailla.

Olet etsimämme uusi certegolainen, mikäli omaat

  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • oviautomatiikkaosaamista vähintään 1-2 vuoden ajalta
  • aiempaa työkokemusta lukitus- ja/tai turvajärjestelmien asennus/huoltotehtävistä
  • sähkömekaanisen lukituksen osaamista tai vähintään niiden perusteet
  • kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella. Lisäksi viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten sinulta edellytetään nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Lukitus- ja turvajärjestelmäasentaja pääkaupunkiseutu” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 31.7.2020 mennessä.

Paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Hae mukaan!