Myynti- ja projektipäällikkö, Rovaniemi

Haemme vakituiseen työsuhteeseen myynti- ja projektipäällikköä kokonaisvaltaiseen myynnin ja projektinvetäjän rooliin Rovaniemelle!

Saat vastuullesi merkittävien asiakassuhteiden hoitamisen sekä uusasiakassalkun kasvattamisen. Vastaat itsenäisesti asiakkaiden aktiivisesta kontaktoinnista, asiakasneuvotteluista, tarjouksista ja tilauksista, mutta tukenasi on myös vahva asiantuntijatiimi. Rakennamme yhdessä kanssasi juuri sinun näköisesi roolin myyntitiimissämme. Toimit projektien johtajana ja pidät huolen tavoitteiden täyttymisestä teknisen toteutuksen, taloudellisen ja työmaajohdollisen läpiviennin osalta.

Sinulla on..

  • jo hankittu vankka kokemus ja näyttöjä vaativasta ratkaisuiden myyntityöstä sekä kokemusta projektien läpiviennistä ja johtamisesta
  • palava halu saada aikaan tuloksia, asiakaskokemuksesta tinkimättä
  • määrätietoisuutta, järjestelmällisyyttä sekä oma-aloitteisuutta
  • luontainen kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja vahva palveluasenne
  • kyky neuvotella sujuvasti ja vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi
  • positiivinen, mutkaton tiimipelaajan ote ja kyky luoda ympärillesi hyvä tekemisen meininki.

Tämä tehtävä voi olla sinua varten, mikäli kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet positiivinen tiimipelaaja, jolta löytyy kykyä ajatella asioita sekä teknisesti että liiketoiminnallisesti tuloksiin pyrkien. Viet asioita määrätietoisesti eteenpäin ja pidät monet päällekkäiset asiat hallinnassasi tehokkaasti ja osaat priorisoida työsi kiireisissäkin tilanteissa.

Tehtävässä edellytetään viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia, jota varten sinulla tulee olla nuhteeton, rikosrekisteritön tausta. Lisäksi tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kimmo Sirkkala puhelimitse numerossa +358 445 20 6005 19.-20.7. ja 2.-3.8. klo 12-14 välisenä aikana tai sähköpostitse osoitteessa kimmo.sirkkala@certego.fi.

 

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Certegon Tapa toimia näkyy meidän arjessamme jatkuvasti ja kiteytyy neljään meille erityisen tärkeään osa-alueeseen:

  • luottamus & arvostus
  • ostamisen & asioinnin helppous
  • kommunikointi & asioiden eteneminen
  • osaaminen  

#pelaammelogollerinnassa – lue lisää tavastamme toimia nettisivuiltamme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Myynti- ja projektipäällikkö, Rovaniemi” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 22.8.2021 mennessä. Huomioithan, että kesälomien johdosta hakuaika on hieman normaalia pidempi. Tulet kuitenkin kuulemaan meistä ihan viimeistään hakuajan päätyttyä. Hae mukaan!