Myyntipäällikkö/ Turvallisuus- ja lukitusratkaisut, Pääkaupunkiseutu

Haemme vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle myyntipäällikköä.

Saat vastuullesi merkittävien asiakkuuksien laadukkaan, suunnitelmallisen hoitamisen ja kehittämisen. Vastaat itsenäisesti asiakasneuvotteluista, tarjouksista ja tilauksista, mutta tukenasi on vahva asiantuntijatiimi. Pääset mukaan kehittämään yhtiön tarjooman kokonaismyyntiä, myyntimallia ja asiakastyöskentelyä.

Sinulla on vankka kokemus ja näyttö teknisten turvajärjestelmien ja/ tai lukitus- ja oviautomaatiopalveluiden myyntityöstä sekä palava halu saada aikaan tuloksia. Olet määrätietoinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen ratkaisumyynnin ammattilainen. Sinulla on luontainen kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja omaat vahvan palveluasenteen. Neuvottelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Osaat asiasi niin, että asiakas voi aina luottaa sinuun. Sinulla on positiivinen, mutkaton tiimipelaajan ote ja luot ympärillesi hyvän tekemisen meiningin.

Tarjoamme sinulle haastavan, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vauhdilla kehittyvässä yrityksessä ja mukavassa tiimissä. Pääset kehittymään, kouluttautumaan ja etenemään oman potentiaalisi mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 22.4.2018 mennessä otsikolla Myyntipäällikkö osoitteeseen rekrytointi@certego.fi.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Hae joukkoomme!