Myyntipäällikkö/ turvallisuusratkaisut, pääkaupunkiseutu

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa, etsimme pääkaupunkiseudun myyntiorganisaatioomme vakituiseen työsuhteeseen kahta energistä myyntipäällikköä.

Haemme pääkaupunkiseudun myyntiämme vahvistamaan Sinua, aktiivinen ja asiakaslähtöinen myyntipäällikkö, joka haluat olla asiakaslupauksemme mukaisesti rakentamassa tulevaisuuden kasvutarinaamme: ”Parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan.”

Saat vastuullesi merkittävien asiakkuuksien laadukkaan ja suunnitelmallisen hoitamisen sekä uusasiakassalkun kasvattamisen. Vastaat itsenäisesti asiakkaiden aktiivisesta kontaktoinnista, asiakasneuvotteluista, tarjouksista ja tilauksista, mutta tukenasi on vahva asiantuntijatiimi. Rakennamme yhdessä kanssasi juuri sinun näköisesi roolin myyntitiimissämme.

Sinulla on joko jo hankittu vankka kokemus ja näytöt vaativasta myyntityöstä tai olet vasta hankkimassa kannuksiasi määrätietoisesti ja innokkaasti uusasiakashankinnan parista. Tärkeintä meille on palava halusi saada aikaan tuloksia, asiakaskokemuksesta tinkimättä. Olet määrätietoinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen ratkaisumyynnin tekijä. Sinulla on luontainen kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja omaat vahvan palveluasenteen. Neuvottelet sujuvasti ja vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi. Osaat asiasi niin, että asiakas voi aina luottaa sinuun. Sinulla on positiivinen, mutkaton tiimipelaajan ote ja luot ympärillesi hyvän tekemisen meiningin.

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen teknisten turvajärjestelmien ja/ tai lukitus- ja oviautomaatiopalveluiden ja / tai ICT-alan myyntityöstä. Myös kiinteistötoimialan tuntemus merkitään plussaksi.

Tarjoamme sinulle haastavan, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vauhdilla kehittyvässä yrityksessä, jossa rinnallasi ja tukenasi toimii alan ammattilaisten joukko. Tarjoamme sinulle vahvan tuen oman ammattiosaamisesi jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Janne Keränen; p. 040 561 3610. Parhaiten tavoitat Jannen 3.5 klo 14.00–15.30 ja 6.5 14.00-15.30.

Lähetä napakka hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 31.5.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi otsikolla ”Myyntipäällikkö pääkaupunkiseutu”.

Paikat täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Hae joukkoomme!