Myyntipäällikkö, Kuopio

Haemme vakituiseen työsuhteeseen turvallisuusratkaisujen myyntipäällikköä Kuopion talousalueelle.

Saat vastuullesi asiakkuuksien laadukkaan ja suunnitelmallisen hoitamisen sekä kehittämisen. Vastaat itsenäisesti uusasiakashankinnasta, asiakasneuvotteluista, tarjouksista ja tilauksista. Pääset mukaan kehittämään Kuopion Certegon tarjooman kokonaismyyntiä ja asiakastyöskentelyä.

Sinulla on vankka kokemus ja näyttö teknisten järjestelmien myyntityöstä sekä palava halu saada aikaan tuloksia. Olet määrätietoinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen ratkaisumyynnin ammattilainen. Sinulla on luontainen kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja omaat vahvan palveluasenteen. Osaat asiasi niin, että asiakas voi aina luottaa sinuun. Sinulla on positiivinen, mutkaton tiimipelaajan ote ja luot ympärillesi hyvän tekemisen meiningin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • kaupallista tai teknistä koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • kykyä tehdä tavoite- ja tuloshakuista myyntiä nopeasti ja tehokkaasti
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielentaitoa

Luemme eduksesi kokemuksen ICT- tai kiinteistöautomaation sekä lukitus- ja oviautomaatiotuotteiden myynnistä. Eduksesi lasketaan myös laaja-alainen muu turvallisuusalan työkokemus.

Tarjoamme sinulle haastavan, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vauhdilla kehittyvässä yrityksessä ja mukavassa porukassa. Pääset kehittymään ja kouluttautumaan oman potentiaalisi mukaisesti.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Mikko Sauramo, puh. 050 4370 442.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 26.8.2018 mennessä otsikolla "Myyntipäällikkö Kuopio" osoitteeseen rekrytointi@certego.fi.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Hae joukkoomme!