Myyntipäällikkö, Kuopio

Toimintamme vahvasti kasvaessa, etsimme Kuopion myyntiorganisaatioomme myyntipäällikköä!

Haemme Kuopion myyntiämme vahvistamaan Sinua, aktiivinen ja asiakaslähtöinen myyntipäällikkö, joka haluat olla asiakaslupauksemme mukaisesti rakentamassa tulevaisuuden kasvutarinaamme: "Parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan."

Sinulla on vastuullasi merkittävien asiakkuuksien laadukkaan ja suunnitelmallisen hoitamisen sekä uusasiakassalkun kasvattamisen. Vastaat itsenäisesti asiakkaiden aktiivisesta kontaktoinnista, asiakasneuvotteluista, tarjouksista ja tilauksista, mutta tukenasi on vahva asiantuntijatiimi. Rakennamme yhdessä kanssasi juuri sinun näköisesi roolin myyntitiimissämme.

Sinulla on jo hankittu vankka kokemus ja näytöt vaativasta myyntityöstä. Tärkeintä meille on halusi saada aikaan tuloksia, asiakaskokemuksesta tinkimättä. Olet määrätietoinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen ratkaisumyynnin tekijä. Sinulla on luontainen kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja omaat vahvan palveluasenteen. Neuvottelet sujuvasti ja vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi. Osaat asiasi niin, että asiakas voi aina luottaa sinuun. Sinulla on positiivinen, mutkaton tiimipelaajan ote ja luot ympärillesi hyvän tekemisen meiningin.

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen teknisten turvajärjestelmien ja/ tai lukitus- ja oviautomaatiopalveluiden ja / tai ICT-alan myyntityöstä. Myös kiinteistötoimialan tuntemus merkitään plussaksi.

Tarjoamme sinulle haastavan, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vauhdilla kehittyvässä yrityksessä, jossa rinnallasi ja tukenasi toimii alan ammattilaisten joukko. Tarjoamme sinulle vahvan tuen oman ammattiosaamisesi jatkuvaan kehittämiseen.

Lisätietoja antaa Kuopion yksikönpäällikkö Harri Leskinen; puh. +358457881741910.

Lähetä hakemuksesi ja CV 30.9.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi otsikolla "Myyntipäällikkö Kuopio"