Oviautomaatioasentaja, pk-seutu

Haemme oviautomaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen huollon tiimiin pääkaupunkiseudulle

Jos olet oviautomaation ammattilainen, haluat kehittyä yhä paremmaksi ja innostut haasteista, laita meille hakemuksesi rohkeasti tulemaan! CERTEGOssa pääset työskentelemään itsenäisesti asiakasrajapinnassa vaativissa ja mielenkiintoisissa lukitus- ja oviautomaatioprojekteissa.

Olet etsimämme uusi certegolainen, mikäli omaat

  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • työkokemusta oviautomatiikka- ja palosulkujärjestelmien asennuksesta tai korjauksesta
  • aiempaa työkokemusta vastaavista lukitus- ja/tai oviautomaation asennustehtävistä
  • kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella. Lisäksi viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten edellytetään nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Hae rohkeasti joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Oviautomaatioasentaja pääkaupunkiseutu” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 30.1.2020 mennessä.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.