Lukitus-/oviympäristösuunnittelija, pääkaupunkiseutu

Haemme vakituiseen työsuhteeseen lukitus-/ oviympäristösuunnittelijaa pääkaupunkiseudulle.

Saat vastuullesi merkittävien asiakkuuksien lukitus-/oviympäristösuunnittelun, konsultoinnin ja prosessien kehittämisen. Vastaat itsenäisesti suunnittelusta ja asiakastapaamisista, mutta tukenasi on vahva asiantuntijatiimi.

Sinulla on kokemusta lukitus-, oviautomaatio- ja/tai kulunvalvontapuolelta ja olet omimmillasi asiakasrajapinnassa. Olet määrätietoinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen sekä omaat innovatiivisen otteen työhön. Sinulla on luontainen kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja omaat vahvan palveluasenteen. Asiakkaiden kanssa kommunikoit sujuvasti ja vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi. Osaat asiasi niin, että asiakas voi aina luottaa sinuun. Et myöskään näe myymistä punaisena vaatteena, vaan tuloshakuisuus motivoi sinua. Sinulla on mutkaton tiimipelaajan ote ja luot ympärillesi positiivisen tekemisen meiningin.

Työ edellyttää B-ajokorttia, liikkumista pääosin Etelä-Suomen alueella sekä nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten.

Tarjoamme sinulle haastavan, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vauhdilla kehittyvässä yrityksessä ja mukavassa tiimissä. Pääset kehittymään, kouluttautumaan ja etenemään oman potentiaalisi mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Reijo Tiilikainen puhelimitse +358 400 416707 tai sähköpostitse reijo.tiilikainen@certego.fi.

Lähetä napakka hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.1.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi otsikolla  ”Lukitus-/oviympäristösuunnittelija pääkaupunkiseutu”.

Hae joukkoomme!