Palveluasiantuntija, Rovaniemi

Haemme palveluasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemen myymäläämme!

Palveluasiantuntijan tehtävässä tulet toimimaan Rovaniemen myymälämme avainpelurina. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa avainhallinta (mm. avainten tilaus ja luovutus), postitus, laskutus, asiakaspalvelu niin myymälässä kuin puhelimitsekin sekä muut mahdolliset avustavat tehtävät.

Jotta menestyt tehtävässä, toivomme sinun olevan henkilö…

  • joka nauttii vaihtelevista tilanteista sekä motivoituu erilaisista asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä
  • jolla on aktiivinen ote työhön sekä kehittymiseen oma-aloitteisesti
  • jolla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä
  • joka omaa mainiot vuorovaikutustaidot suomeksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin, muut mahdolliset kielitaidot katsotaan eduksesi.

Eduksesi katsomme lisäksi, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta NAV-toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä ja/tai kokemusta lukitus- ja turvallisuusalalta.

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävässä edellytetään viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia, jota varten sinulla tulee olla nuhteeton, rikosrekisteritön tausta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kimmo Sirkkala puhelimitse numerossa +358 445 20 6005 19.-20.7. ja 2.-3.8. klo 12-14 välisenä aikana tai sähköpostitse osoitteessa kimmo.sirkkala@certego.fi.

Certegon Tapa toimia näkyy meillä arjessa aktiivisesti ja kiteytyy neljään meille erityisen tärkeään osa-alueeseen:

  • luottamus & arvostus
  • ostamisen & asioinnin helppous
  • kommunikointi & asioiden eteneminen
  • osaaminen

#pelaammelogollerinnassa – lue lisää tavastamme toimia nettisivuiltamme!

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Palveluasiantuntija, Rovaniemi” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 8.8.2021 mennessä. Hae mukaan!