Palveluasiantuntija, Vantaa

Haemme palveluasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle!

Tehtävänäsi on toimia osana CERTEGOn palvelukeskustiimiä, jossa työnkuvaasi kuuluvat ensisijaisesti monikanavainen asiakaspalvelu, neuvonta puhelimitse ja sähköpostitse, asiakkaiden palvelupyyntöjen ja vikailmoitusten käsittely sekä tilannekuvan seuranta. Olet osa tärkeintä CERTEGOn etulinjan tiimiä, jossa käsitellään tuhansia palvelupyyntöjä ja yhteydenottoja kuukausittain.

Palvelet asiakaslähtöisesti ulkoisia ja sisäisiä asiakkaitamme. Työpäiväsi pitävät sisällään ensisijaisesti asiakaspalvelutehtäviä, mutta osaamisesi sekä työtilanteen mukaan mahdollisesti myös pääkäytöllisiä tehtäviä kulunvalvonnan- ja työajanhallintajärjestelmien pääkäyttäjänä. Kasvat vahvaksi CERTEGO-ammattilaiseksi, tunnet sekä palvelumme että asiakkaamme kattavasti ja sinulla on ehdoton kyky kartoittaa asiakkaan ongelma laajasti sekä tunnistaa kulloinenkin palvelutarve.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

 • asiakaspalveluasennetta sekä palveluhalukkuutta
 • hyvää paineensietokykyä
 • tarkkuutta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kommunikointikykyä
 • kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
 • hyviä IT-taitoja
 • ruotsin ja/tai englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen erilaisista turvallisuusalan tai työaikapalveluihin liittyvistä pääkäytöntehtävistä ja järjestelmistä (esimerkkejä: Efecte, NAV, FLEXIM, ABLOY OS, Timecon, Nepton, Lenel OnGuard, iLOQ, Bitwards).

Kokemus toiminnanohjausjärjestelmän päivittäisestä käytöstä on myös eduksi tehtävässä onnistumisessa.

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Lisäksi viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten edellytetään nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mari Hinkkala numerossa 040 8626555

CERTEGOn Tapa Toimia kiteytyy niin sisäisesti kuin ulkoisestikin neljään meille erityisen tärkeään osa-alueeseen:

 • luottamus & arvostus
 • ostaminen & asioinnin helppous
 • kommunikointi & asioiden eteneminen
 • osaaminen

#pelaammelogollerinnassa – lue lisää tavastamme toimia nettisivuiltamme!

CERTEGO tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat vuosittain käyttöösi lounasedun lisäksi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”palveluasiantuntija, aspa, pääkaupunkiseutu” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi(a)certego.fi 31.12.2021 mennessä. Hae mukaan!