Palveluasiantuntija, Jyväskylä

Etsimme palveluasiantuntijaa Jyväskylän toimipaikkaamme vakituiseen työtehtävään

Palveluasiantuntijana vastaat myymälän asiakaspalvelusta, hoidat tilausten vastaanottoa, postitusta, ja laskutusta sekä toimit muun yksikön tärkeänä apuna tarvittaessa. Haemme tehtävään henkilöä, joka nauttii vaihtelevista tilanteista ja motivoituu erilaisista asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä. Odotamme tehtävään valitulta henkilöltä proaktiivista, positiivista otetta työhön ja vastuunkantoa. Aikaisempi kokemus lukitusalalta ja NAV-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun ja monipuolisiin, vaihteleviin toimistotehtäviin
  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • tarkkuutta
  • kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • perus IT-taidot (Office-ohjelmat) ja kyky omaksua IT-järjestelmiä
  • sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito
  • kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Hae rohkeasti joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antaa aluejohtaja Tuomas Pitkänen; puh. 040 180 4320 tai sähköpostitse tuomas.pitkanen@certego.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 30.1.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi otsikolla ”palveluasiantuntija Jyväskylä”.

Tehtävä on vakituinen ja täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Hae joukkoomme!