Palveluasiantuntija, Lahti

Haemme palveluasiantuntijaa noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Lahteen

Tehtävänäsi on toimia osana Lahden tiimiä ja varmistaa korkealaatuinen asiakaspalvelu asiakkaillemme myymälässä. Työtehtävinäsi tulee olemaan mm. asiakaspalveluun ja avainhallintaan liittyvät tehtävät.

Tehtävässä vastaat monipuolisesti avainhallinnan eri tehtävistä. Tehtävä sisältää mm. avainhallintayksikössä avaintilausten käsittelyä palvellen asiakaslähtöisesti ulkoisia ja sisäisiä asiakkaitamme. Työpäiväsi pitävät sisällään luonnollisesti myös asiakaspalvelutehtäviä, avainten noutoja ja palautuksia, sähköisten avainten ja tunnisteiden ohjelmointia eri järjestelmiin, avaintilauksia, lukitussuunnittelua sekä kulunvalvonnan pääkäytöllisiä tehtäviä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Asiakaspalveluasennetta ja palveluhalukkuutta
  • Hyvää paineensietokykyä
  • Tarkkuutta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kommunikointikykyä
  • Kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • Hyviä IT-taitoja
  • Ruotsin ja/tai englannin kielen taito katsotaan eduksi. Erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito on välttämättömyys.

Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen avainhallinnasta. Tunnet esimerkiksi joitain seuraavia alan järjestelmiä: iLOQ, ABLOY PULSE, ABLOY PROTEC2 CLIQ, ABLOY OS ja CWM. Myös osaaminen eri avainhallintajärjestelmistä, kuten Keycontrol tai Lokitime, katsotaan eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Ari Kölli puhelimitse +358 50 590 1401 tai sähköpostitse ari.kolli@certego.fi.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat vuosittain käyttöösi ePassin lounasedun lisäksi monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Palveluasiantuntija Lahti” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 31.5.2021 mennessä.