Palveluasiantuntija, Turku

Haemme palveluasiantuntijaa Turun tiimiimme vakituiseen työtehtävään.

Palveluasiantuntijana vastaat Turun myymälämme asiakaspalvelusta, hoidat tilausten vastaanottoa, avainhallintaa, postitusta, laskutusta sekä toimit muun yksikön tärkeänä apuna tarvittaessa. Haemme tehtävään henkilöä, joka nauttii vaihtelevista tilanteista ja motivoituu erilaisista asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä. Odotamme tehtävään valitulta henkilöltä proaktiivista ja positiivista otetta työhön sekä vastuunkantokykyä.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta erinomaisen palvelun tuottamiseen niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Tulet rakentamaan tulevaisuuden kasvutarinaamme omalla työpanoksellasi asiakaslupauksemme mukaisesti: ”Parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan.”

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun ja monipuolisiin, vaihteleviin toimistotehtäviin
  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • tarkkuutta ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • perus IT-taitoja (esim. Office-ohjelmat) ja kykyä omaksua erilaisia järjestelmiä
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
  • kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin.

Eduksesi katsomme lukitus- ja turvallisuusalan tuntemuksen ja NAV-toiminnanohjausjärjestelmän osaamisen, mutta nämä eivät ole edellytyksenä työssä menestymiseen.

Tehtävä edellyttää nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa viranomaisen myöntämää turvasuojakorttia varten.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö Tero Tuominen 27.1. ja 4.2. klo 15 -16 puhelimitse numerossa +358 40 506 6771 tai sähköpostitse näiden aikojen ulkopuolella osoitteessa tero.tuominen@certego.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 28.2.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi otsikolla ”palveluasiantuntija Turku”. Hae joukkoomme!