Projektikoordinaattori, Lahti

Haemme projektikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen Lahteen.

Projektikoordinaattorin tehtävä on hyvin monipuolinen ja työpäivät vaihtelevia, sillä autamme aktiivisesti toinen toistamme, jotta kukaan tiimissä ei jää töidensä kanssa yksin. Työsi sisältää muun muassa monipuolisten lukitus- ja turvajärjestelmäprojektien hallintaa yhdessä projektipäällikön kanssa sekä yksikön monipuolisia tehtäviä hallinnon, huollon ja projektoinnin tukena. Sinulla on siis oiva mahdollisuus päästä kehittymään ja laajentamaan osaamistasi tiimisi tukemana!

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä huollon ja myynnin kanssa varmistaen asiakkaillemme korkealaatuisen palvelutuotannon. Toivommekin sinulta aitoa kiinnostusta erinomaisen palvelun tuottamiseen niin asiakasrajapinnassa kuin oman organisaation sisällä, sillä tulet rakentamaan tulevaisuuden kasvutarinaamme omalla työpanoksellasi asiakaslupauksemme mukaisesti: ”Parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan.”

Jotta menestyt tehtävässä, tulee sinulla olla aito halu kehittyä ja kehittää. Tarvitsemme tehtävään innokkaan, motivoituneen ja palvelualttiin työntekijän, joka kestää aika ajoin hektistäkin toimintaympäristöä. Toivomme, että olet näppärä järjestelmien kanssa ja opit uusia asioita nopeasti. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi turvallisuusalalta, mutta koulutustakin tärkeämpänä pidämme aitoa motivaatiota ja halua kehittyä hallinnollisissa tehtävissä.

Eduksesi katsomme NAV-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksen sekä kokemuksen lukitussuunnittelusta. Lisäksi jos lukitus- ja/tai turvallisuusala on sinulle ennestään tuttu, olisi se mahtavaa!

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävässä edellytetään viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia, jota varten sinulla tulee olla nuhteeton, rikosrekisteritön tausta.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Ari Kölli puhelimitse +358 50 590 1401 9.2. klo 9 - 12 ja 11.2. klo 9 - 12. Näiden aikojen ulkopuolella yhteyttä voit ottaa sähköpostitse; ari.kolli@certego.fi.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Projektikoordinaattori, Lahti” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 28.2.2021 mennessä. Hae mukaan!