Projektipäällikkö, pääkaupunkiseutu

Haemme vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköä pääkaupunkiseudun tiimiimme!

Tehtävässä pääset toimimaan lukitus- ja turvatekniikkaprojektien vetäjänä, ja vastuullasi on tavoitteiden saavuttaminen sekä projektien kokonaisvaltainen tekninen, taloudellinen ja työmaahoidollinen läpivienti. Työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi projektisuunnitelmien teosta, aikataulutuksesta, raportoinnista, resurssisuunnittelusta, materiaalisuunnittelusta tai alihankintasuunnittelusta. Tehtävänkuva on monipuolinen ja antaa mahdollisuuden kehittyä – ja kehittää!

Tämä tehtävä voi olla sinua varten, mikäli kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet positiivinen tiimipelaaja, jolta löytyy kykyä ajatella asioita teknisesti sekä liiketoiminnallisesti aina parhaimpiin tuloksiin pyrkien. Viet asioita määrätietoisesti eteenpäin ja pidät monet päällekkäiset asiat hallinnassasi tehokkaasti ja osaat priorisoida työsi kiireisissäkin tilanteissa johtaen projekteja sujuvasti eteenpäin. Sinulla on lisäksi jo kerrytettyä kokemusta työnjohdollisista tehtävistä.

Tulet asiakaslupauksemme mukaisesti rakentamaan tulevaisuuden kasvutarinaamme: ”Parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan”, joten palveluhenkisyys ja hyvät neuvottelutaidot ovat tässä tehtävässä tärkeitä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • pitkäjänteisyyttä
  • palveluhenkisyyttä ja neuvottelutaitoja
  • halua oman osaamisen jatkuvaan kasvattamiseen
  • intohimoa vaikuttaa omalla työlläsi uuden kehittämiseen.


Tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella. Lisäksi viranomaisen myöntämää turvasuojakorttia varten sinulta edellytetään nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantojohtaja Joni Tarkkinen puhelimitse numerossa +358 50 567 3344 tai sähköpostitse osoitteessa joni.tarkkinen@certego.fi.

CERTEGOn tapa toimia kiteytyy niin sisäisesti kuin ulkoisestikin neljään meille erityisen tärkeään osa-alueeseen:

  • luottamus & arvostus
  • ostamisen & asioinnin helppous
  • kommunikointi & asioiden eteneminen
  • osaaminen

#pelaammelogollerinnassa – lue lisää tavastamme toimia nettisivuiltamme!

CERTEGO tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat lounasedun lisäksi vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Projektipäällikkö, PKS” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 31.12.2021 mennessä. Rekrytointiprosessissa on tarkoitus edetä mahdollisimman nopeasti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten haastatteluita suoritetaan mahdollisesti jo hakuajan aikana. Hae mukaan!