Sopimuspäällikkö, Vantaa

Etsimme sopimuspäällikköä Vantaan pääkonttorillemme vakituiseen työsuhteeseen!

Etsimme sopimuspäällikköä Vantaan pääkonttorillemme vakituiseen työsuhteeseen!

Vastaat sopimushallinnon toiminnan ja prosessien kehittämisestä, osallistut palveluiden ja palvelusopimusten suunnitteluun, toimit vastuualueellasi myynnin tukena ja vastaat asiakkaiden palvelemisesta sopimusasioissa. Olet prosessiorientoitunut, aikaansaava ja haluat tehdä asiat oikein. Sopimushallinnon asiantuntija on keskeisessä roolissa Certegon strategisissa hankkeissa, kuten yhteispohjoismaalaisessa järjestelmähankkeessa ja alan parhaiden palveluiden kehittämisessä. Tehtävässä raportoidaan talousjohtajalle ja tukenasi on sopimushallinnon koordinaattori (ei esimiesvastuuta). Toimit tarvittaessa sijaisena ja ruuhka-aikoina apuna sopimushallinnon koordinaattorille. Tehtävä on uusi ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön.

Tehtävässä menestyminen hoitaminen edellyttää:

  • 3–5 vuoden työkokemusta
  • järjestelmällistä ja itsenäistä otetta työhön
  • kykyä viedä läpi ja vetää kehitysprojekteja
  • hyviä IT-taitoja (MS Office, toiminnanohjausjärjestelmät)
  • sujuvaa suullista suomen ja englannin kielen taitoa
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

 

Lisäksi arvostamme:

  • kokemusta järjestelmähankkeista
  • muuta kielitaitoa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtajamme Akseli Alinikula puhelimitse numerosta +358503586804 30.4. klo 12 - 13 ja 4.5. klo 15 - 16. Näiden aikojen ulkopuolella lisätietoja on mahdollista kysyä myös sähköpostitse akseli.alinikula@certego.fi

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävässä edellytetään viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia, jota varten sinulla tulee olla nuhteeton, rikosrekisteritön tausta.


Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat lounasedun lisäksi vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Sopimuspäällikkö, Pääkaupunkiseutu” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 12.5.2021 mennessä. Hae mukaan!