Samuel Laine, tuotantopäällikkö

/global/scaled/1724x749x0x375x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-Certego-73.jpg

Tuotantopäällikölle Samuel Laineelle työssä on tärkeää sen monipuolisuus ja häntä kiinnostaa alan jatkuva kehittyminen. Laine oli yllättynyt, kuinka paljon esimerkiksi lukitukseen, kulunvalvontaan ja oviautomatiikkaa liittyy. Tuotteista on opittu paljon, mutta opittavaa vielä riittää.

Vuonna 2019 Samuel Laine näki sosiaalisessa mediassa työpaikkailmoituksen ja vaikuttui sen tehtävänkuvasta. Haastattelussa hän huomasi haluavansa yritykseen töihin ja uskoo, että pystyy auttamaan yritystä kehittymään. Näin Laine päätyi Certegolle ensin huoltopäällikön rooliin ja myöhemmin kesällä 2020 Laine astui tuotantopäällikön saappaisiin.

Laine on koulutukseltaan sähköasentaja. Sähköasennustöiden lisäksi Laine on muun muassa asentanut ja huoltanut kodinkoneita, jossa hän eteni esimiestehtäviin. Aluksi neljän hengen tiimistä kasvoi 15 ammattilaisen joukko. Myöhemmin Laine siirtyi kodinkoneiden ja keittiötarvikkeiden maahantuojalle huolto-/laatupäälliköksi. Hän alkoi kuitenkin kaipaamaan esimiestehtäviä ja päätyi näin Certegolle.