Other-certegoFI-photos-brand-library-Aleksi_Heinonen

Aleksi Heinonen, Controller

 

Juuri valmistunut kauppatieteiden maisteri Aleksi Heinonen on saanut mielenkiintoisen työroolin itselleen. Heinonen toimii controllerina ja tekee yhteistyötä sekä talouden että myynnin tiimien kanssa.

Opiskellessaan yliopistossa Heinosella oli kouluprojekti, jossa tehtiin yhteistyötä jonkin yrityksen kanssa. Yrityksesi valikoitui CERTEGO. Projektin päätyttyä Heinonen huomasi CERTEGOlla olevan avoin finance traineen paikka. Hän soitti projektista tutuksi tulleelle nykyiselle talousjohtaja Akseli Alinikulalle ja yhdessä he sopivat, että Heinonen olisi töissä CERTEGOlle ja samalla tekisi opintojen maisterivaiheen päättötyön, gradun, CERTEGOlle.

Heinosen työnkuva jakautuu kahteen osaan. Puolet työajasta kuluu talouden asioihin ja raporttien laatimiseen. Toisen puolikkaan hän on myynnin ja ratkaisut-yksikön tukena. Tätä voi olla esimerkiksi kannattavuusanalyysien teko, hinnoittelun laatiminen ja prosessien kehittäminen.

Heinonen arvostaa CERTEGOn uudistumisen halua ja haluaa antaa oman osansa, jotta muutoksessa onnistutaan. Heinosen mielestä töissä on parasta hyvä kommunikaatio tiimin kesken, huumorintaju ja se, että ollaan aina valmiita auttamaan. ”Kaikki puhaltaa yhteen hiileen”, Heinonen summaa.