Jouni Taina, lukitusammattilainen

Lappeenrannan CERTEGOn ahkera lukitusalan konkari, 70-vuotias Jouni Taina jäi lopullisesti eläkkeelle vuoden vaihteessa. Jouni on asentanut lukkoja vuodesta 1965 lähtien eli yli puoli vuosisataa.

Jouni siirtyi suoraan ammattikoulusta asennustehtäviin, ja matka on jatkunut monien polkujen kautta CERTEGOon.

"Vieläkään en olisi malttanut jäädä eläkkeelle, olen aina kokenut suurta mielenkiintoa alaan ja sen tuotteita kohtaan. Vuosien varrella on alalla tapahtunut paljon muutoksia, erityisesti siirtyminen mekaanisesta sähköiseen lukitukseen. Pitkän työhistoriani salaisuus on juurikin muutos, alan kehittyminen ja kasvu, jotka ovat motivoineet. Hyvät työkaverit ja erilaiset työtehtävät ovat erityisesti vaikuttaneet työn mielekkyyteen", kertoo Jouni Taina.

Kysyttäessä, mitä terveisiä lähettäisit uusille alalle tulijoille, on Tainan vastaus selvä: pitkäjänteisyyttä, oppi ei tule heti, vaikka välillä niin toivoisi. Kokemus tuo varmuutta.

"Jouni on pidetty työkaveri ja kivenkova ammattilainen, josta meidän on haikea luopua. Mutta kun ikää on 70 vuotta, on eläke vähintäänkin ansaittu. Jouni on niin kova tekemään töitä, että malttaakohan olla keksimättä projekteja eläkkeelläkään. Se tiedetään myös, että leveä hymy säilyy varmasti myös eläkepäivinä", kuvailee Teppo Halme, Lappeenrannan CERTEGOn päällikkö Jounia.

Toivotamme koko CERTEGOsta Jouni Tainalle leppoisia eläkepäiviä, uusia mielenkiintoisia vapaa-ajan projekteja, sekä ennen kaikkea pitkää ikää ja terveyttä!

Other-certegoFI-photos-brand-library-Jouni Taina