‹ Katso kaikki artikkelit PC-näyttö ja hiiri

CERTEGO voitti Kanaliigan CS:GO-mestaruuden

19. joulukuuta 2021

CERTEGO on voittanut kanaliigan ylimmän sarjatason mestaruuden CS:GO-pelissä. Tämä on Certegon joukkueen ensimmäinen voitto liigassa.

Kanaliiga on vuodesta 2018 pyörinyt elektronisen urheiluun eli PC- ja konsolipelaamiseen keskittyvä yritysliiga, jossa mukana on jo satoja tiimejä ja tuhansia pelaajia eri yrityksistä. Liigassa kilpaillaan lukuisissa peleissä, joista CS:GO, eli Counter Strike: Global Offensive, on suosituin. CS:GO-turnaus järjestettiin Kanaliigassa nyt kuudetta kertaa. Pelissä kilpaillaan kuudella eri sarjatasolla, joista Certegon voittama Masters-taso on kovatasoisin.

Certegon asentajista koostuva joukkue on pelannut liigassa jo pitkään, mutta tämä on joukkueen ensimmäinen voitto.

”Onhan se siistiä, että se voitto vihdoin tuli. Toki vaikka me ei olla aikaisemmin voitettu, niin ollaan kyllä saatu itsestämme jo aika iso nimi Kanaliigaan. Siitä täytyy olla tyytyväinen,” kommentoi voittoa joukkueen kapteeni, turvajärjestelmäasentaja Teemu Luukkala.

Voitto ei tullut joukkueelle suoraviivaisesti. Hitaan alun jälkeen joukkue sai kuitenkin täyden vauhdin päälle. ”Lauantaina aloitettiin aika verkkaisesti, niin kuin vähän aina on ollut tapana. Siitä sitten porukkana herättiin toisen mapin puolessa välissä, sen jälkeen yksinkertaisesti tuhottiin,” myhäilee Luukkala tyytyväisenä.

Loistokkaan voiton jälkeen joukkue suuntaa jo katseensa tulevaisuuteen: ”Ensi kausihan alkaa ihan kohta jo. Eiköhän me lähdetä hakemaan mestaruus uudestaan.”

Lisätiedot

Teemu Luukkala
teemu.luukkala(a)certego.fi

https://kanaliiga.fi/

‹ Katso kaikki artikkelit