Service-and-maintenance-1920x607

CERTEGO Asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut

CERTEGO Asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut takaavat turvajärjestelmien häiriöttömän ja sujuvan toiminnan – ympäri kellon, ympäri Suomen, ympäri vuoden. Palvelut on suunniteltu tekemään turvaratkaisujen käyttöönotosta asiakkaillemme helppoa ja vaivatonta.

Ennaltaehkäisevään huoltoon ja ongelmatilanteiden nopeaan ratkaisuun erikoistuneet palvelumme tuovat toimintavarmuutta ja mielenrauhaa. Apua on saatavilla juuri silloin kuin sitä tarvitaan. Asennuspalvelut tarjoavat asiakkaan käyttöön ammattitaitoiset asennukset ja laadukkaat projektitoimitukset. Oikein suunniteltu ja toteutettu ratkaisu mahdollistaa asiakkaan tarpeiden mukaisen turvatason mahdollisimman resurssitehokkaasti. Keskittämällä ovi-ja turvallisuusympäristön ratkaisut yhdelle toimittajalle säästät kustannuksia ja vähennät hallinnoinnin määrää.

Palvelujen sisältö ja palvelutaso sekä toteutustapa ovat skaalattavissa joustavasti asiakastarpeiden mukaisesti:

Ota meihin yhteyttä

CERTEGO on kumppanisi turvallisuusratkaisuissa. Valtakunnallinen vaihteemme palvelee numerossa 010 700 700 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@certego.fi. Voit etsiä lähimmän toimipisteesi täältä.