työntekijät

Teemme työtä, joka luo turvaa!

CERTEGO on Nalka Invest AB:n omistama, Pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja. Olemme aktiivisesti mukana toimialan kehityksen kärjessä ja panostamme vahvasti tulevaisuuteen. Pysyäksemme ykkösenä haluamme rekrytoida joukkoomme alan parhaita ammattilaisia. CERTEGOssa saat mahdollisuuden kasvaa ja menestyä yhdessä alan johtavan yrityksen kanssa.

Alta löydät juuri nyt haussa olevat työpaikkamme. Mikäli niistä ei löydy sinulle sopivaa työpaikkaa, jätä meille avoin työpaikkahakemus ja kerro, miksi meidän tulisi ottaa juuri sinut joukkoihimme! Olemme aina kiinnostuneita osaajista, jotka haluavat menestyä kanssamme.

technician-doing-service-of-button-800x450

Avoimet työpaikat

Haluatko olla mukana mielenkiintoisissa turvaprojekteissa? Tule tekemään kanssamme työtä, joka luo turvaa. Katso avoimet työpaikkamme ja hae joukkoomme!

Lue lisää
Sign-a-service-agreement-with-certego-800x450

CERTEGO työpaikkana

Meillä CERTEGOlla saat innostua työstäsi ja onnistua siinä. Työtehtäviä ja tavoitteita tukeva koulutus on tärkeä osa yrityskulttuuriamme. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja työyhteisön, jossa on helppo viihtyä.

Lue lisää
Certego-projektointi

Meidän uratarinoita

Meitä certegolaisia on jo lähes 400 Suomessa. Erotumme alalla kokonaisvaltaisella palvelulla ja osaamisellamme, jonka vuoksi rekrytoimme meille vain alan parhaita tekijöitä. Tutustu meihin uratarinoiden kautta.

Tutustu uratarinoihimme
asentajat-seisovat-certegon-auton-edessa

Näin hakeudut alalle

Turvallisuusala tarvitsee osaajia, jotka ovat kiinnostuneita nopeasti kehittyvästä, modernista lukitus- ja turvallisuustekniikasta. Tunnemme vastuumme alan kehityksestä ja rakennamme tulevaisuuden turvallisuusalaa.

Lue vinkit alalle tuloon

Katso video meistä: