Locks-1920x607

Oikeat lukitusratkaisut optimaaliseen turvallisuuteen

Oikealla lukitusratkaisulla turvaat kaiken sinulle tärkeän ja arvokkaan. Käyttökohteet vaihtelevat kodeista korkean turvallisuustason kohteisiin kuten pankkeihin ja teollisuuslaitoksiin. Me CERTEGOlla autamme löytämään oikean lukitusratkaisun ja asennamme oviympäristösi kerralla kuntoon.

Teknologian kehityksen myötä myös lukitusratkaisut ovat kehittyneet, niiden hallinnointi on helpottunut sekä samalla turvallisuustaso on noussut aivan uudelle tasolle. Tarjolla on tänä päivänä monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja huolehtia kiinteistön turvallisuudesta juuri kulloiseenkin kohteeseen sopivimmalla lukitusratkaisulla. Tarjoamme kokonaisvaltaiset lukkoliikkeen palvelut aina lukitussuunnittelusta asennus- ja huoltopalveluihin, sekä ammattimaiseen lukitusjärjestelmien pääkäyttöön
 
Edustamme alan johtavia lukitusratkaisuja. Olemme ABLOY®-valtuutettu ja iLOQ-lukitusratkaisujen valtakunnallinen jälleenmyyjä. Edustamme lukitusratkaisuissa myös muun muassa SALTOa, dormakabaa, HIDiä, Gezeä ja Recordia.
ABLOY-PULSE-huoleton

Elektromekaaninen lukitus

Elektromekaaninen lukitus on mullistanut lukitusalaa. Elektromekaaninen ja sähköinen lukitus mahdollistaa niiden yhdistämisen kulunvalvontajärjestelmään ja erilaisiin koodilukkoihin. Tämä on yksinkertainen tapa suojata kiinteistö ja valvoa tiloissa asioivia henkilöitä.
 
Elektromekaanisessa järjestelmissä avainten hallinta on turvallista ja varmaa. Elektromekaaninen avain toimii kuten perinteinen avain, mutta samalla se toimii kulunvalvonnan tunnisteena, jolloin lisäksi ei enää tarvita erillistä kulkutunnistetta. Jos yksittäinen avain katoaa, se voidaan poistaa helposti käytöstä sovelluksen kautta ja aktivoida uusi avain tilalle saman tien. 
Lue lisää
mekaaniset-lukot-certego

Mekaaninen lukitus

Mekaaninen lukitus on yksinkertaisin ja varmin tapa suojata yrityksesi ja irtaimistosi. Mekaanisia lukkoja on monia eri malleja, ja valinta riippuu vaaditusta varmuustasosta, olipa tärkeintä sitten mukavuus tai murtosuojaus.

Lue lisää
iloqs50

Avaimeton lukitus

Avaimeton lukitus suojaa tilojasi mahdollistaen samalla helpon sisään- ja ulospääsyn henkilöille, joilla on kulkuoikeus. Esimerkiksi koodilukko on helppo asentaa, ja se mahdollistaa nopean sisäänpääsyn ilman vaivalloista avaimen käyttöä. Koodilukko toimii hyvin tiloihin, joissa ei vaadita korkeinta mahdollista varmuustasoa, kuten pukuhuoneisiin, varastoihin tai kerrostalojen alaoviin.

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-Dormakaba_2110-cabinet-lock-office-no-22344-cutted-jpg

Elektroniset kalustelukot

Elektronisia kalustelukkoja on helppo käyttää ja järjestelmän hallinta on sujuvaa. Avain kulkee aina käyttäjän mukana kulkutunnisteen, koodin tai kortin muodossa.

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-products-services-sahkoinen-lukitus

Sähkölukot

Sähkölukot sopivat sekä kevyisiin sisäoviin että raskastekoisiin ulko-oviin, jotka pitää voida lukita nopeasti. Sähkölukon voi myös yhdistää esimerkiksi kulunvalvontajärjestelmään ja erilaisiin koodilukkoihin. Tämä on yksinkertainen tapa suojata yritystä ja valvoa tiloissa oleskelevia henkilöitä.

Lue lisää
Abloy Active pinnoite tuhoaa bakteereja

Antibakteriset painikkeet

Oviympäristö on otollinen haitallisten mikrobien leviämiselle kosketuksen kautta. Oven heloihin suunniteltu ACTIVE-ratkaisu tuhoaa tehokkaasti taudinaiheuttajia sen sisältämän hopean ansiosta. ACTIVE-ratkaisu soveltuu erinomaisesti julkisten tilojen oviympäristöihin, kuten sairaaloihin, kouluihin ja päiväkoteihin.

Lue lisää
Certegolta saat toimivan oviympäristön kokonaisratkaisuna

Varusteet

CERTEGOlta saat kaiken toimivaan oviympäristöön, kuten sulkimet, vetimet, painikkeet, porrastaulut ja avainkaapit.

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-iLOQ_Online

Vertaile lukitusratkaisuja

Lukon perustehtävä on estää ulkopuolisten pääsy kiinteistöön, mutta se pystyy tänä päivänä paljon muuhunkin. Mikä lukitusratkaisu siis sopii kiinteistönne tarpeisiin ja mitä eroja lukitusvaihtoehdoissa on?

Tutustu lukostovertailuun
abloy-logo-white-background

ABLOY

Abloy on suomalaisen lukituksen uranuurtaja, jonka patentoiduista avainjärjestelmistä löytyy kestävä ja turvallinen vaihtoehto niin sisä- kuin ulkotiloihin sekä laitteiden ja kalusteiden lukitsemiseen.

Lue lisää
iloq-logo-white-background

iLOQ

iLOQ on elektronisten lukitusjärjestelmien suunnannäyttäjä, jotka muuttavat mekaanisen lukituksen digitaaliseksi kulkuoikeuksien hallinnaksi. Patentoidut, edistykselliset teknologiat mahdollistavat sähköisen lukituksen ilman paristoja tai kaapeleita.

Lue lisää
SALTO - inspired access -logo

SALTO Systems

SALTO Systems on yksi maailman suurimmista globaaleista kulunvalvontateknologioiden valmistajista, jonka langattomalla elektronisella lukituksella minimoit kadonneiden avainten aiheuttamat kulut ja tehostat kulkutapahtumien jäljitystä palvelukiinteistöissä.

Tutustu SALTOon

Autamme löytämään tarpeisiinne oikean lukitusjärjestelmän

Täytyykö ovesta pystyä kulkemaan nopeasti? Käytetäänkö ovea paljon? Pitääkö lukko voida liittää kulunvalvontajärjestelmään?
Kun kyse on lukoista, pitää vastata moniin erilaisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään tarpeisiinne sopivan lukitusratkaisun ja huolehdimme oviympäristöstä ammattitaidolla sen koko elinkaaren ajan.