Access-Control-1920x607

Kulunvalvontaa sujuvaan ja turvalliseen kulkemiseen

Kulunvalvonta luo yritysturvallisuuden perustan. Toimiva kulunvalvonta estää ulkopuolisten pääsyn kiinteistöön ja varmistaa samalla henkilöstön huolettoman liikkumisen. Teemme kiinteistöissä kulkemisesta sujuvan ja turvallisen kokemuksen.

Kulunvalvontaan liittyvät asiat, kuten henkilöiden tunnistaminen, ovien avaaminen ja lukitseminen sekä työajanhallinta voidaan yhdistää helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi, joka palvelee käyttäjiä kaikissa olosuhteissa. CERTEGOlla on pitkä historia modernien kulunvalvontajärjestelmien tuotekehityksessä ja integraatioissa asiakkaiden olemassa oleviin järjestelmiin. Pitkän linjan ammattilaisemme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät järjestelmiä erilaisiin asiakasympäristöihin, palvelevasti ja luotettavasti. Asiakkaana voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja myös ulkoistaa pääkäyttötehtäviä meille.

» Ajankohtaista FLEXIM 4, 5 ja 6 -järjestelmistä

Kulkemisen monipuoliset käyttöliittymät – uuden ajan kulunvalvontaratkaisut

Uuden ajan kulunvalvontakäyttöliittymä tarkoittaa sitä, että oveen on koottu yhdeksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi kaikki tarvittava: tunnistaminen, valvonta, avaus- ja sulkemismekanismit sekä automatiikka.
 
Ovi myös viestii käyttäjälleen selkeästi toiminnoistaan, mikä lisää osaltaan turvallisuuden tunnetta ja käytettävyyttä. Kulunvalvontaratkaisut voidaan toteuttaa myös täysin äänettöminä, mikäli ympäristö sitä vaatii.

 

Kumppanisi koko kulunvalvontajärjestelmän elinkaaren ajan

CERTEGO toteuttaa kaiken toimivaan, helppoon ja turvalliseen kulunvalvontaan sekä työajanhallintaan aina suunnittelusta ja asennuksesta ratkaisun pääkäyttöön, sekä laitteiston ylläpitoon ja huoltoon.
 
Ennakoivalla korjaus- ja kunnossapitopalvelulla varmistamme moitteettomasti toimivat turvallisuusratkaisut koko niiden elinkaaren ajan. Panostamme pitkäaikaiseen kumppanuuteen, jotta voit keskittyä häiriöittä liiketoimintaasi.
 
Tunnemme erinomaisesti myös vanhat FLEXIM- ja Safea-kulunvalvontajärjestelmät, ja toimimme kumppanina järjestelmäpäivityksiin ja -vaihdoksiin liittyvissä kysymyksissä.
HID

Lukijat

Erilaiset etäluettavat lukitusratkaisut, kuten etälukijat, ajoneuvo- ja biometriset lukijat ovat modernin kulunvalvontajärjestelmän kulmakiviä. Niillä saavutetaan täydellinen tasapaino kulkemisen helppouden ja korkeimman mahdollisen turvallisuustason välillä.

Lue lisää
CertegoAbloy-3

Täydellisesti hallittua kulkemista

Modernin turvallisuusjärjestelmän avulla voidaan hallita avaimia, lukkoja, kulkemista, kiinteistöjä, turvallisuuden kannalta kriittisiä kohteita sekä niihin liittyviä järjestelmiä sujuvasti yhden selainpohjaisen käyttöliittymän kautta. Nykyaikainen teknologia mahdollistaa kulkemisen ja turvallisuuden kokonaishallinnan mistä ja milloin tahansa.

Lue lisää
service-man_swp_32001504688_o

Miksi päivittää vanha kulunvalvontajärjestelmä?

Maailma on digitalisoitunut vauhdilla viimeisen vuosikymmenen aikana, ja kulunvalvonnan teknologia on kehittynyt vähintäänkin samassa tahdissa. Markkinoille on tullut yhä kehittyneempiä lukijoita ja tunnisteita, mutta asiakkaan kannalta merkittävintä on ollut näiden taustalla toimivien järjestelmien kehitys.

Lue lisää
ABLOY OS -käyttöjärjestelmä kulunvalvontaan Kuva Assa Abloy

ABLOY OS

ABLOY OS -käyttöjärjestelmän avulla voidaan hallita kriittisen infrastruktuurin, kiinteistöjen lukituksen, turvallisuuden ja liikkumisen kokonaisuutta. CERTEGOlla on maailmanlaajuisesti ABLOY OS:n paras asiantuntemus sekä vahvin osaaminen järjestelmän hyödyntämisestä asiakasyritysten erilaisiin tarpeisiin.

Lue lisää ABLOY OS:stä
Certego - kumppani Lenel S2 OnGuard -järjestelmän elinkaarelle

Lenel S2 OnGuard

CERTEGO on maailman johtavan LenelS2 OnGuard -kulunvalvontajärjestelmän jälleenmyyjä. Toteutamme järjestelmän suunnittelun, asennuksen, projektoinnin sekä huolto- ja kunnossapitopalvelut järjestelmän koko elinkaaren ajan. CERTEGO tarjoaa huolto- ja kunnossapitopalvelut myös jo olemassa oleviin LenelS2 OnGuard -kulunvalvontaympäristöihin.

Tutustu Lenel S2 OnGuardiin
Salto KS - pilvipohjainen kulunvalvontajärjestelmä

SALTO KS

SALTO KS on globaalisti skaalautuva, pilvipohjainen kulunhallintajärjestelmä. Sen reaaliaikaisilla kulunhallintaominaisuuksilla hallinnoit kulkuoikeuksia täysin etänä esimerkiksi mobiililaitteeltasi. Eri tunnisteiden käyttö järjestelmässä parantaa käyttäjäkokemusta ja turvallisuutta rakennustyypistä riippumatta.

Tutustu SALTO KS:ään
salto-space-kulunvalvontajarjestelma

SALTO Space

SALTO Space on itsenäinen, langaton ja älykäs lukitusalusta yhdistettynä selainpohjaiseen kulunvalvontaohjelmistoon. Hallitse kaikkia kiinteistön ovia tehokkaasti ja turvallisesti: myönnä ja poista kulkuoikeuksia etänä virtuaaliverkon yli ja hyödynnä erilaisia avaustapoja eri vuorokaudenaikoina.

Lue lisää SALTO Space:sta
ABLOY ENTRY kuukausimaksuton kulunvalvontajärjestelmä

ABLOY ENTRY

Helppokäyttöinen, kuukausimaksuton ABLOY® ENTRY on suunniteltu erityisesti kevyttä kulunvalvontaa tarvitsevien pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Järjestelmä skaalautuu 1-64 kulunvalvotun oven ratkaisuksi, ja tarpeiden kasvaessa se on helppoa päivittää laajempaan OS-järjestelmään.

Lue lisää ABLOY ENTRY:stä
schneider-certego-1200x379-1

Schneider Electric EcoStruxure Security Expert

CERTEGO Oy on Schneider Electricin uuden EcoStruxure™ Security Expert -turvallisuus- ja kulunvalvontajärjestelmän valtuutettu jälleenmyyjä. CERTEGO tarjoaa huolto- ja kunnossapitopalvelut myös jo olemassa oleviin Esmikko-kulunvalvontaympäristöihin.

Tutustu EcoStruxure™ Security Expert:iin

dormakaba exos 9300

Sveitsiläinen dormakaba on yksi maailmanlaajuisten turva- ja kulunvalvontajärjestelmämarkkinoiden kolmesta suurimmasta yrityksestä. Dormakaban kokonaisvaltaiset järjestelmäratkaisut täyttävät vaativimmatkin turvallisuustarpeet.

Lue lisää exos 9300:sta
Hedengren-Hedsam-X

Hedsam X

Uusi Hedsam X on kehitetty vastaamaan yhä tiukkenevia turvallisuusvaatimuksia soveltuen niin pienten kuin myös suurten kohteiden kulunvalvontaan. Hedsam X -kulunvalvontajärjestelmässä voidaan käyttää entistä monipuolisempia lukijoita ja tunnisteita.

Tutustu Hedsam X:ään
certegolaiset jakavat kulunvalvonnasta kerättyjä raportteja

Anna meidän auttaa kulunvalvontajärjestelmänne pääkäytössä

Asiantuntijamme ovat tukenasi kulunvalvontajärjestelmien henkilötietojen ylläpidossa sekä pääkäyttäjätehtävissä. Voit valita organisaatiollenne sopivat asiantuntijapalvelut, joista räätälöimme tarpeisiinne palvelupaketin:

  • henkilö- ja tunnistetietojen lisäykset, muutokset ja poistot
  • kulunohjauksen määritykset ja muutokset
  • organisaatiorakenteen ylläpito
  • ohjaustietojen ja poikkeusohjausten ylläpito
  • käyttäjätietojen ja käyttöoikeuksien ylläpito
  • vakioraporttien tulostus
Tutustu pääkäyttöpalveluihimme

Ajankohtaista FLEXIM 4, 5, ja 6 -kulunvalvonta- ja työnajanhallintajärjestelmiin liittyen

Vanhojen kulunvalvontajärjestelmien tuki päättyy - käyttöoikeutta jatkettu aiemmin ilmoitettua pidemmälle

Vanhojen FLEXIM 4, 5 ja 6-järjestelmien käyttöoikeus, ylläpito ja tekninen tuki päättyvät järjestelmävalmistaja ABLOY Oy:n antaman aikataulun mukaisesti. Vuoden 2024 lopussa on pakko siirtyä käyttämään muita työajanhallinnan sekä kulunvalvonnan järjestelmiä

Vanhojen järjestelmien käyttöön liittyy riskejä, eikä muutoksia järjestelmiin tehdä käyttöoikeuden jatkoaikana. Myös ylläpito- ja tukipalveluita voidaan tuottaa vain rajallisesti.

Olemme tiedottaneet asiakkaitamme suoraan EOL-järjestelmien ylläpitopalveluidemme sisällöstä - otattehan tarvittaessa yhteyttä myyntiimme, jos siirtymävaiheen aikaisista palveluista herää kysyttävää.

 

 

Löydät kaikki FLEXIM-EOL -tiedotteemme täältä.

Opastamme uuden sukupolven kulunvalvonta- ja työajanhallintajärjestelmien valinnassa

Vanhoissa FLEXIM-järjestelmissä on voinut hoitaa samalla sekä työajanhallinnan että kulunvalvonnan tehtäviä. Jatkossa tarvitsette erilliset ratkaisut kulunvalvontaan ja työnajanhallintaan.

Saman valmistajan järjestelmistä kulunvalvonnan tarpeisiin on tehty Abloy OS -järjestelmä ja työajanhallintaan Flexim Pro -järjestelmä.

Kattavasta valikoimastamme löydätte muidenkin markkinoiden parhaiden valmistajien kulunvalvonta- sekä työajanhallintaratkaisut. Ota yhteyttä - autamme tarpeisiinne sopivan järjestelmän valinnassa ja käyttöönotossa!

» Lue artikkelistamme vinkit uuden kulunvalvontajärjestelmän valintaan

Kumppani koko kulunvalvontajärjestelmän elinkaaren ajan

CERTEGO toteuttaa kaiken toimivaan, helppoon ja turvalliseen kulunvalvontaan aina suunnittelusta ja asennuksesta laitteiston ylläpitoon ja huoltoon. Ennakoivalla korjaus- ja kunnossapitopalvelulla varmistamme asiakkaalle moitteettomasti toimivat turvallisuusratkaisut koko niiden elinkaaren ajan. Panostamme pitkäaikaiseen kumppanuuteen, jotta asiakas voi keskittyä häiriöittä liiketoimintaansa.