Certego-252 (1)

CERTEGO työpaikkana

Kehitä ja kehity – me haluamme tukea sinua siinä

Meillä CERTEGOlla saat innostua työstäsi ja onnistua siinä. Työtehtäviä ja tavoitteita tukeva koulutus on tärkeä osa yrityskulttuuriamme. Haluamme varmistaa henkilöstömme ammattitaidon säilymisen ja kehittymisen. Kannustamme henkilöstöämme myös omaehtoiseen osaamisen kehittämiseen.

Haluamme, että pääset työssäsi haastamaan itseäsi ja kehittämään työtäsi jatkuvasti hyvästä vielä paremmaksi. Me arvostamme saavutuksiasi ja kiitämme sinua hyvin tehdystä työstä. Työpanoksellasi on suuri merkitys, kun yhdessä luomme turvallisuutta ympäröivään yhteiskuntaan.

CERTEGO on vastuullinen työnantaja ja tarjoaa työntekijöilleen monia etuja:
  • Työhyvinvointi on tärkeä osa kokonaishyvinvointia. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. henkilöstön liikunta- ja kulttuuriharrastusten tukeminen. Jokainen saa käyttöönsä liikunta- ja kulttuuriedun ePassiin.
  • Ylläpidämme hyvää työvirettä arjessa lounasedulla ePassin kautta
  • Meillä jokainen on oikeutettu kattaviin työterveyspalveluihin
  • Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kannustavan työilmapiirin
  • Meillä huomioidaan palvelusvuodet ja ikämerkkipäivät
  • Loistavat ja ammattitaitoiset kollegat ylläpitävät hyvää työfiilistä
  • Rakennamme urapolut ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen
  • Olemme mukana Vastuullinen työnantaja-kampanjassa

Nämä arvot ohjaavat toimintaamme

Certegolaiset ovat vastuullisia toiminnassaan

Minä olen vastuullinen

Vastuullisuus alkaa aina minusta yksilönä. Kun jokainen meistä ottaa vastuun, saavutamme hienoja asioita yhdessä.

Lue lisää vastuullisuudestamme
Certegolaiset ovat innokkaita parantamaan

Olemme innokkaita parantamaan

Yritämme yhdessä parhaamme. Pyrimme aina oppimaan ja kehittymään parhaaksi mahdolliseksi kumppaniksi ja tiimipelaajaksi.

Tutustu eri sertifikaatteihimme
Certegolaiset tekevät yhteistyössä asioista helppoja

Yhdessä teemme asioista helppoa

Uskomme yhteistyöhön. Liiketoimintamme menestys tulee kaikilta eri asiantuntijoiltamme, jotka työskentelevät ONE CERTEGOna. Yhdessä teemme arjesta turvallista ja helppoa!

Lue CERTEGOlaisten uratarinoita
Other-certegoFI-photos-brand-library-Certego-128

CERTEGOn Tapa toimia -periaatteet

Olemme yhdessä luoneet Certegoon Tapa toimia -periaatteet, jotka ohjaavat toimintaamme ja joihin jokainen certegolainen on sitoutunut. Ne kiteytyvät neljään osa-alueeseen, joista jokainen on keskeinen niin asiakastyössä kuin sisäisen yhteistyömme kannalta.

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-Certego-71

Ohjaten kohti uusia uria – RekryKoulutuksesta oppisopimukseen

Kesän kynnyksellä pääkaupunkiseudun CERTEGO sai vahvistuksekseen kolme harjoittelijaa ELY:n ja Taitotalon yhteistyössä järjestämästä RekryKoulutuksesta. Heidät otti siipiensä suojaan projektinvetäjänä CERTEGOssa toimiva Ilkka Jokelainen. 

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-Certego ELY Taitotalo RekryKoulutus 2020

CERTEGO mukana ELY-keskuksen RekryKoulutuksessa

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset eli ELY-keskukset kehittävät ja tukevat alueillaan kestävää hyvinvointia muun muassa RekryKoulutusten muodossa. CERTEGOlla on ollut ilo päästä omalta osaltaan mukaan tarjoamaan ohjattua työssäoppimista ja työharjoittelua kolmelle ammatinvaihtoa suunnittelevalle henkilölle.

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-vastuullinen työnantaja_oikotie

CERTEGO mukana Vastuullinen työnantaja-kampanjassa

Vastuullisuus on tänä päivänä yhä tärkeämpi arvo, johon moni kuluttaja ja yritys nojaa valinnoissaan. Vastuullisia tekoja odotetaan yhä voimallisemmin myös työnantajilta. CERTEGO on mukana Suomen suurimmassa työelämän vastuullisuuskampanjassa ja tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja.

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-kanaliiga season 4 finaali

CERTEGO mukana Kanaliigassa

CERTEGO on mukana yritysten työntekijöiden välillä pelattavassa elektronisen urheilun firmaliigassa, jota kutsutaan Kanaliigaksi. Kanaliiga järjestää e-sport-turnauksia, -sarjoja ja -tapahtumia, joissa yrityksen työntekijöistä koottu joukkue pelaa toisia joukkueita vastaan valitsemassaan pelissä. Viidennellä CS:GO –kaudella mukana on yli 170 joukkuetta ja pelaajamäärä on ennätykselliset yli 1000 ihmistä.

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Tutkinnosta varmuutta lähiesimiestyöhön

Kun Lahden CERTEGOn palvelupäällikkö Vesa Helminen asteli vuosi sitten AEL:n Lähiesimiestyön ammattitutkinnon ensimmäiselle lähiopetusjaksolle, ei ennakko-odotuksia juuri ollut. Kuusi vuotta esimiehenä toiminut Helminen huomasi kuitenkin nopeasti, että koulutuksesta sai vahvistusta omille ajatuksille eikä koulun penkiltä tarvinnut lähteä ihan ilman uusia näkemyksiäkään.

Lue lisää