Certego-252 (1)

CERTEGO työpaikkana

Kehitä ja kehity – me haluamme tukea sinua siinä

Meillä CERTEGOlla saat innostua työstäsi ja onnistua siinä. Työtehtäviä ja tavoitteita tukeva koulutus on tärkeä osa yrityskulttuuriamme. Haluamme varmistaa henkilöstömme ammattitaidon säilymisen ja kehittymisen. Kannustamme henkilöstöämme myös omaehtoiseen osaamisen kehittämiseen.

Haluamme, että pääset työssäsi haastamaan itseäsi ja kehittämään työtäsi jatkuvasti hyvästä vielä paremmaksi. Me arvostamme saavutuksiasi ja kiitämme sinua hyvin tehdystä työstä. Työpanoksellasi on suuri merkitys, kun yhdessä luomme turvallisuutta ympäröivään yhteiskuntaan.

Työhyvinvointi on tärkeä osa työntekijöidemme kokonaishyvinvointia. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. erittäin kattava työterveyshuolto sekä laajennettu liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, jonka jokainen saa käyttöönsä ePassiin. Tämän lisäksi tarjoamme myös halukkaille mahdollisuuden polkupyöräetuun.

Nämä arvot ohjaavat toimintaamme

Certegolaiset ovat vastuullisia toiminnassaan

Minä olen vastuullinen

Vastuullisuus alkaa aina minusta yksilönä. Kun jokainen meistä ottaa vastuun, saavutamme hienoja asioita yhdessä.

Lue lisää vastuullisuudestamme
Certegolaiset ovat innokkaita parantamaan

Olemme innokkaita parantamaan

Yritämme yhdessä parhaamme. Pyrimme aina oppimaan ja kehittymään parhaaksi mahdolliseksi kumppaniksi ja tiimipelaajaksi.

Tutustu eri sertifikaatteihimme
Certegolaiset tekevät yhteistyössä asioista helppoja

Yhdessä teemme asioista helppoa

Uskomme yhteistyöhön. Liiketoimintamme menestys tulee kaikilta eri asiantuntijoiltamme, jotka työskentelevät ONE CERTEGOna. Yhdessä teemme arjesta turvallista ja helppoa!

Lue CERTEGOlaisten uratarinoita
Other-certegoFI-photos-brand-library-Certego-128

CERTEGOn Tapa toimia -periaatteet

Olemme yhdessä luoneet Certegoon Tapa toimia -periaatteet, jotka ohjaavat toimintaamme ja joihin jokainen certegolainen on sitoutunut. Ne kiteytyvät neljään osa-alueeseen, joista jokainen on keskeinen niin asiakastyössä kuin sisäisen yhteistyömme kannalta.

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-Certego-71

Ohjaten kohti uusia uria – RekryKoulutuksesta oppisopimukseen

Kesän kynnyksellä pääkaupunkiseudun CERTEGO sai vahvistuksekseen kolme harjoittelijaa ELY:n ja Taitotalon yhteistyössä järjestämästä RekryKoulutuksesta. Heidät otti siipiensä suojaan projektinvetäjänä CERTEGOssa toimiva Ilkka Jokelainen. 

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-Certego ELY Taitotalo RekryKoulutus 2020

CERTEGO mukana ELY-keskuksen RekryKoulutuksessa

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset eli ELY-keskukset kehittävät ja tukevat alueillaan kestävää hyvinvointia muun muassa RekryKoulutusten muodossa. CERTEGOlla on ollut ilo päästä omalta osaltaan mukaan tarjoamaan ohjattua työssäoppimista ja työharjoittelua kolmelle ammatinvaihtoa suunnittelevalle henkilölle.

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Tutkinnosta varmuutta lähiesimiestyöhön

Kun Lahden CERTEGOn palvelupäällikkö Vesa Helminen asteli vuosi sitten AEL:n Lähiesimiestyön ammattitutkinnon ensimmäiselle lähiopetusjaksolle, ei ennakko-odotuksia juuri ollut. Kuusi vuotta esimiehenä toiminut Helminen huomasi kuitenkin nopeasti, että koulutuksesta sai vahvistusta omille ajatuksille eikä koulun penkiltä tarvinnut lähteä ihan ilman uusia näkemyksiäkään.

Lue lisää

Haluatko mukaan osaavaan porukkaamme?

Onko avoimissa työpaikoissamme tarjolla osaamistasi vastaavaa työtä? Laita hakemus, kun koet meidän porukan omaksesi!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme