Door-Automation-1920x607

Oviautomatiikka esteettömään kulkemiseen

Ovia on kaikkialla ja usein toivoisi, että joku avaisi oven puolestasi. Oviautomatiikka luo toimintavarman ja esteettömyydeltään mukautetun oviympäristön. CERTEGO toimii Recordin ovikoneistojen ja automaattiovien maahantuojana.

Oviautomatiikkaa hyödynnetään tänä päivänä yhä enemmän, eikä ihme, sillä se sujuvoittaa liikkumista ja tehostaa monin paikoin toimintaa. Oviautomatiikkaa hyödynnetään erityisesti rakennuksissa, joissa kulkee paljon ihmisiä ja joissa on vaativat käyttöolosuhteet, kuten julkishallinnon kiinteistöissä, tavarataloissa, teollisuusrakennuksissa, hotelleissa ja business parkeissa. Oviautomatiikka soveltuu erinomaisesti myös asuntojen muutostöihin, joissa vaaditaan hiljaista ja varmaa toimintaa.

CERTEGO toteuttaa oviautomatiikan kokonaisuuden aina suunnittelusta ja asennuksesta huolto- ja kunnossapitopalveluihin kustannustehokkaasti alan johtavilla tuotteilla. Automatiikan päätuotemerkkimme ovikoneistoissa ovat Record, Geze ja Abloy ja sensoreissa Hotron. CERTEGO toimii Recordin ovikoneistojen ja automaattiovien maahantuojana.

Oviautomatiikka - automaattinen, äänetön avaus

Saranaoviautomatiikka sopii useimpiin sisä- ja ulko-oviin. Se on sähköhydraulinen, hyvin hiljainen ja auki-asennossa täysin äänetön. Oviautomatiikka voidaan myös liittää antureihin tai valvontajärjestelmään, niin ettei ovi vahingossa avaudu henkilöitä päin. Avautumis- ja sulkeutumisnopeutta voidaan säätää toisistaan riippumatta. Paloluokitellut pariovet pitää täydentää mekaanisella oviohjaimella.

 

Toimiva ratkaisu isoihin sisäänkäynteihin

Isojen tavaratalojen sisäänkäynneissä ja teollisuuslaitoksissa tarvitaan älykkäitä, automatisoituja oviratkaisuja. Automaattiset liukuovet säästävät tilaa esimerkiksi kauppojen tai muiden julkisten tilojen sisäänkäynnin läheisyydessä. Oviautomatiikka estää lisäksi lämpimän tai viileän ilman karkaamisen kiinteistöstä. Näin myötävaikutat sekä mukavan että energia- ja kustannustehokkaan ympäristön luomiseen.

Aiempaa esteettömämpi

Oviautomatiikan avulla voit myös mukauttaa julkisten tilojen ja asuntojen esteettömyyttä siten, että ovi avautuu helposti nappia painamalla tai anturin tai jonkin muun tekniikan avulla. Tämä helpottaa liikuntarajoitteisten henkilöiden arkea ja luo kutsuvan, helppokulkuisen ympäristön kaikille.

EN16005 standardin mukaista turvallisuutta

CERTEGO noudattaa automatisoitujen ovien ja oviympäristön EN16005 turvallisuutta koskevaa standardia oviautomatiikan tuotteissa. Huolehdimme loppukäyttäjän oikeanmukaisesta perehdyttämisestä, oviympäristön riskien arvioinnista ja käyttöönoton dokumentoinnista sekä määräaikaishuolloista. Tiloissa, joissa ovia käyttävät ennen kaikkea lapset, vanhukset tai toimintarajoitteiset, käytämme turva-antureita aina myös Low Energy -asennuksissa.

door closer 800x450

Käyttöohjeita - oviautomatiikka

Täältä löydät oviautomatiikan tuotemerkkiemme käyttöohjeita- ja opastusvideoita.

Lue lisää
woman-technician-walking-entrance

EN16005-standardi

Uudet oviautomatiikan turvallisuutta koskevat säännökset astuivat voimaan 10.4.2013. 

Lue lisää

Laadukkaat oviautomatiikkaratkaisut kokonaispalveluna

Tarvitsetteko ovia, joista pitää päästä liikkumaan esteettömästi? Kulkeeko ovista paljon ihmisiä, mutta ne eivät toimi niin kuin niiden pitäisi? Kaipaatteko ovia, jotka aukeavat itsestään ja tekevät kulkemisesta vaivatonta? CERTEGO tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita oviautomatiikan ratkaisuja niin teollisuuden kuin julkisten kiinteistöjen tarpeisiin sekä ammattitaitoiset asennus-, huolto- ja kunnossapitopalvelut niiden koko elinkaaren ajan. Ota yhteyttä, tulemme mielellämme kertomaan kokonaisvaltaisista oviautomatiikan mahdollisuuksista lisää.