Other-certegoFI-photos-work-career-työpaikat

Meidän uratarinoita

Olemme Pohjoismaiden johtava kokonaisvaltaisia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Nykyään meitä CERTEGOlaisia on jo lähes 360 Suomessa, ja kasvamme edelleen. Erotumme alalla palvelulla ja osaamisellamme, jonka vuoksi rekrytoimme vain alan parhaita tekijöitä, joille asiakaslähtöisyys on yhtä tärkeää kuin meille.

CERTEGO tarjoaa monipuoliset uramahdollisuudet ja tilaisuuden kehittyä yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. Lue näiltä sivuilta meidän CERTEGOlaisten uratarinoita ja hae osaksi meidän osaavaa porukkaamme!

hero_1000x434

Teknisen käyttötuen tiiminvetäjä Annika Kokko

Annika Kokko on työskennellyt CERTEGOn valtakunnallisessa palveluorganisaatiossa ICT-asiantuntijana, projektinvetäjänä ja nykyään teknisen käyttötuen tiiminvetäjänä. Tärkeintä hänelle on niin työnantajan kuin kollegojen luottamus.

Tutustu Annikan uratarinaan
Oma projekti (1)

Myyntipäällikkö Jarkko Mellanen

Yli 20 vuotta CERTEGOlla viihtynyt Tampereen myyntipäällikkö Jarkko Mellanen innostuu uuden oppimisesta ja asiakkaiden palvelemisesta. Hän haluaa ajatella projektit kaupantekohetkeä pidemmälle ja saa kiitosta läsnäolostaan.

Tutustu Jarkon uraan
Oma projekti (2)

Turvajärjestelmäasentaja Jonna Virolainen

CERTEGOn Kouvolan toimipisteellä työskentelevä Jonna Virolainen arvostaa erityisesti työnsä monipuolisuutta ja koulutusmahdollisuuksia. Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnosta on ollut hyötyä turvajärjestelmäasentajan ammatissa.

Lue Jonnan uratarina
Oma projekti (3)

Palveluasiantuntija Jenni Ilmojoki

Jenni Ilmojoki aloitti palveluasiantuntijan työt Lahden toimipisteellä joulukuussa 2022. Innostus asiakaspalvelutyöhön ja kiinnostavat työtehtävät houkuttelivat hakemaan CERTEGOlle, vaikka aiempaa turva-alan kokemusta ei ollutkaan.

Tutustu Jennin uratarinaan
cant (1 of 1)

Projektipäällikkö Antti Korkia-aho

Flexim Securityllä lukkoseppänä uransa aloittanut Antti Korkia-aho oli kokenut turva-alan asentaja, kun hän aloitti Turun toimipisteen projektipäällikkönä. Mittavasta työkokemuksesta on ollut hyötyä tiivistä yhteistyötä vaativassa ammatissa.

Lue Antin tarina
taloushallinnon asiantuntija Teija Tabell Certego

Taloushallinnon asiantuntija Teija Tabell

20. palvelusvuottaan juhlistanut Teija Tabell on pääkaupunkiseudun CERTEGOssa se henkilö, jonka positiivisuus tarttuu ja auttamisen halu on ihailtavaa. Vuodesta 1999 turvallisuusalaa taloushallinnon näkökulmasta tarkastellut Tabell innostuu edelleen…

Lue Teijan uratarina
varastopäällikkö Mikko Kohonen Certego

Varastopäällikkö Mikko Kohonen

Vuoden 2015 kesänä Mikko Kohonen aloitti CERTEGOlla osa-aikaisena varastonhoitajana. Kohosen mielestä pesti vaikutti mielenkiintoiselta, ja sitä se olikin. Edelleen mielenkiintoa pitää yllä vaihteleva työ, jossa on mahdollisuus vaikuttaa asioihin.

Tutustu Mikon tarinaan
Certego - Pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja

Projektinvetäjä Arto Saari

Yli 30 vuotta sitten Arto Saari näki paikallisessa sanomalehdessä työpaikkailmoituksen, jossa lukkoliike haki lukkoseppää. Aiemmin huoltomiehenä toiminut Saari oli kiinnostunut lukkoalasta ja päätti hakea työpaikkaa. Nykyään kyseinen lukkoliike kuuluu…

Lue Arton tarina
tuotepäällikkö Tero Taavitsainen

Tuotepäällikkö Tero Taavitsainen

Oli vuosi -97 kun Tero seurasi veljensä jalanjäljissä lukitusalalle. Reilussa kahdessakymmenessä vuodessa kisällistä on kehittynyt oviympäristön ammattilainen, joka vastaa työkseen CERTEGOn lukitus-, oviautomatiikka- ja porttiautomatiikkatuotteistosta...

Tutustu Teron tarinaan
Certego - Pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja

Turvalaiteasentaja Miika Busk

Miika Busk toimii turvalaiteasentajana pääkaupunkiseudulla. Tärkeä osa hänen työtään ovat turvalaiteasentajan monipuoliset ja vastuulliset tehtävät CERTEGOn projektointitiimissä.

Lue Miikan uratarina
Certego - Pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja

Lukitusammattilainen Jouni Taina

Lappeenrannan CERTEGOn ahkera lukitusalan konkari, 70-vuotias Jouni Taina jäi lopullisesti eläkkeelle vuodenvaihteessa 2021-2022. Jouni asensi lukkoja vuodesta 1965 lähtien eli yli puoli vuosisataa.

Lue Jounin tarina

Haluatko mukaan osaavaan porukkaamme?

Onko avoimissa työpaikoissamme tarjolla osaamistasi vastaavaa työtä? Laita hakemus, kun koet meidän porukan omaksesi!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme