Other-certegoFI-photos-work-career-työpaikat

Meidän uratarinoita

Olemme Pohjoismaiden johtava kokonaisvaltaisia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Nykyään meitä CERTEGOlaisia on jo lähes 360 Suomessa, ja kasvamme edelleen. Erotumme alalla palvelulla ja osaamisellamme, jonka vuoksi rekrytoimme vain alan parhaita tekijöitä, joille asiakaslähtöisyys on yhtä tärkeää kuin meille. CERTEGO tarjoaa monipuoliset uramahdollisuudet ja tilaisuuden kehittyä yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. Lue näiltä sivuilta meidän CERTEGOlaisten uratarinoita ja hae osaksi meidän osaavaa porukkaamme!

Teija Tabell, taloushallinnon asiantuntija

20. palvelusvuottaan juuri juhlistanut Teija Tabell on pääkaupunkiseudun CERTEGOssa se henkilö, jonka positiivisuus tarttuu ja auttamisen halu on ihailtavaa. Vuodesta 1999 turvallisuusalaa taloushallinnon näkökulmasta tarkastellut Tabell innostuu edelleen…

Mikko Kohonen, varastopäällikkö

Vuoden 2015 kesänä Mikko Kohonen aloitti CERTEGOlla osa-aikaisena varastonhoitajana. Kohosen mielestä pesti vaikutti mielenkiintoiselta, ja sitä se olikin. Ja edelleen mielenkiintoa pitää yllä vaihteleva työ, jossa on mahdollisuus vaikuttaa asioihin.

Arto Saari, projektinvetäjä

Yli 30 vuotta sitten Arto Saari näki paikallisessa sanomalehdessä työpaikkailmoituksen, jossa lukkoliike haki lukkoseppää. Aiemmin huoltomiehenä toiminut Saari oli kiinnostunut lukkoalasta ja päätti hakea työpaikkaa. Nykyään kyseinen lukkoliike kuuluu…

Annika Kokko, ICT-projektinvetäjä

Annika Kokko päätyi IT-alalle vahingossa, mutta vielä 13 vuotta myöhemminkin ala kiinnostaa edelleen. Kokko opiskeli Laurea-ammattikorkeakoulussa turvallisuusalan opintoja ja pääsee nyt CERTEGOlla yhdistämään työssään monipuolisesti osaamistaan.

Aleksi Heinonen, controller

Juuri valmistunut kauppatieteiden maisteri Aleksi Heinonen on saanut mielenkiintoisen työroolin itselleen. Heinonen toimii controllerina ja tekee yhteistyötä sekä talouden että myynnin tiimien kanssa.

Jouni Taina, lukitusammattilainen

Lappeenrannan CERTEGOn ahkera lukitusalan konkari, 70-vuotias Jouni Taina jäi lopullisesti eläkkeelle vuoden vaihteessa. Jouni on asentanut lukkoja vuodesta 1965 lähtien eli yli puoli vuosisataa.

Tero Taavitsainen, tuotepäällikkö

Oli vuosi -97 kun Tero seurasi veljensä jalanjäljissä lukitusalalle. Reilussa kahdessakymmenessä vuodessa kisällistä on kehittynyt oviympäristön ammattilainen, joka vastaa työkseen CERTEGOn lukitus-, oviautomatiikka- ja porttiautomatiikkatuotteistosta...

Miika Busk, Turvalaiteasentaja

Miika Busk toimii turvalaiteasentajana pääkaupunkiseudulla. Tärkeä osa hänen työtään on turvalaiteasentajan monipuoliset ja vastuulliset tehtävät CERTEGOn Projektointi-tiimissä.