Administration-and-operational-services-1920x607

CERTEGO Hallinnointi- & pääkäyttöpalvelut

CERTEGO Hallinnointi- ja pääkäyttöpalveluiden avulla ratkaisusi ovat hallinnassa ja ammattilaisten ylläpitämiä. Palvelumme mahdollistavat turvaratkaisut helposti ilman investointeja. Nykyaikaiset ratkaisut ovat käytössä yhdellä ainoalla kuukausimaksulla.

CERTEGO Hallinnointi- ja pääkäyttöpalveluiden ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä rauhassa omaan ydinliiketoimintaansa. Kun turvallisuusratkaisut ovat kuukausiveloitteisia, ovat kustannukset ennakoitavissa.

Palvelujen sisällöt ja palvelutasot ovat skaalattavissa joustavasti tarpeidenne mukaisesti:

pääkäyttöpalvelut kulunvalvonta- ja työajanhallintajärjestelmille Kuva Certego kuvapankki

Pääkäyttöpalvelut kulunvalvonta- ja työajanhallintajärjestelmille

Asiantuntijamme hoitavat lukitus-, kulunvalvonta- ja työajanhallintajärjestelmien kaikkia pääkäytöllisiä osa-alueita kokonaispalveluna. Voit itse päättää palvelutason - räätälöimme tarpeisiisi sopivan, parhaan mahdollisen palvelupaketin.

Lue lisää pääkäyttöpalveluista
valtakunnallinen avain- ja tunnistehallinnan ammattilainen Kuva Certego kuvapankki

Turvallista avain- ja tunnistehallintaa valtakunnallisesti

Tunniste- ja avainhallintapalvelumme koulutetut ammattilaiset hoitavat puolestasi avainhallinnan ja tietokantatallennuksen sekä kaikkien liitännäisjärjestelmien, kuten varausjärjestelmien tai murtohälyttimen käytön ja huollon.

Tutustu avainhallintapalveluun
henkilökortit ovat edustavaa yritysturvallisuutta Kuva Certego kuvapankki

Edustavaa yritysturvallisuutta - henkilökortit kokonaispalveluna

CERTEGOlta saat työajanseuranta- ja kulunvalvontajärjestelmiisi kuuluvat korttitunnisteet, kuten laadukkaat henkilökortit, ID-tunnisteet, työmaakortit ja työmaaluvat joustavasti ja kustannustehokkaasti – ja aina täysin käyttövalmiina.

Lisää henkilökorttipalvelusta

Turvaverkkopalvelu suojattuun ja salattuun tietoliikenteeseen

Turvaverkkopalvelullamme saat tietoturvallisen tietoliikenneyhteyden asiakasjärjestelmienne etäkäyttöön, hallintaan ja SaaS-palveluiden tuottamiseen. Voit valita palveluusi joko kiinteän tai langattoman yhteyden.

Lisää turvaverkkopalvelusta

Videopalvelu - videovalvontaa ilman laiteinvestointeja tallentimiin

Videopalvelullamme hoidat korkeatasoista ja tietoturvallista videovalvontaa ilman laiteinvestointeja tallentimiin. Palvelumme käytettävyys ja häiriöttömyys ovat paikallisiin ratkaisuihin verrattuna ylivoimaisia.

Lue lisää videovalvontapalvelusta

Ota meihin yhteyttä

CERTEGO on kumppanisi turvallisuusratkaisuissa. Valtakunnallinen vaihteemme palvelee numerossa 010 700 700 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@certego.fi. Voit etsiä lähimmän toimipisteesi täältä.