Certego-tre-tietoa-meista

Edelläkävijän turvallisuusratkaisuja

Tietoa meistä

CERTEGO on Nalka Invest AB:n omistama Pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusteknologian kokonaisratkaisuja.

Monipuolista turva-alan osaamista

CERTEGO-brändi lanseerattiin Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa vuonna 2015. Matkan varrella CERTEGO on yritysostoilla hankkinut laajaa ja monipuolista turva-alan osaamista eri maista. Olemme nykyisin kokoluokassamme ainutlaatuinen turva-alan kokonaisratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa. 

» GERTEGO GROUP -sivuille

Luotettava yhteistyökumppanisi turvallisuusratkaisuissa

CERTEGOlla on 20 toimipaikkaa Suomessa ja 75 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1 200 työntekijää ja liikevaihto yli 210 milj.€. CERTEGOn kanssa voitte keskittää kaikki turvallisuusratkaisunne samalle luotettavalle toimijalle ja varmistaa häiriöttömän ja turvallisen liiketoiminnan.

Sign-a-service-agreement-with-certego-800x450

Emme koskaan jätä sinua pulaan

CERTEGO on latinasta johdettu nimi, joka merkitsee luotettavaa turvaa. Meiltä saat aina parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisut. Aiemmin meidät tunnettiin Suomessa muun muassa nimillä Flexim Security ja Turvaykköset.

Olemme vahvasti paikallinen toimija, mutta tarjoamme samalla entistä kattavammat palvelut valtakunnallisesti ja kaikissa Pohjoismaissa.

Kattava tuotevalikoimamme ja konseptoidut palvelumme sekä alan parhaat osaajat takaavat luotettavat ja innovatiiviset ratkaisut asiakkaan turvallisuuden kokonaisuuteen.

Olemme koostaneet bränditarinamme videoksi:

Nämä arvot ohjaavat toimintaamme

Certegolaiset ovat vastuullisia toiminnassaan

Minä olen vastuullinen

Vastuullisuus alkaa aina minusta yksilönä. Kun jokainen meistä ottaa vastuun, saavutamme hienoja asioita yhdessä.

Lue lisää vastuullisuudestamme
Certegolaiset ovat innokkaita parantamaan

Olemme innokkaita parantamaan

Yritämme yhdessä parhaamme. Pyrimme aina oppimaan ja kehittymään parhaaksi mahdolliseksi kumppaniksi ja tiimipelaajaksi.

Tutustu eri sertifikaatteihimme
Certegolaiset tekevät yhteistyössä asioista helppoja

Yhdessä teemme asioista helppoa

Uskomme yhteistyöhön. Liiketoimintamme menestys tulee kaikilta eri asiantuntijoiltamme, jotka työskentelevät ONE CERTEGOna.

Lue certegolaisten uratarinoita
technician-doing-service-in-ceiling 800x450

Sertifikaatit ja pätevyydet

CERTEGO on lukitus- ja turvallisuusratkaisuissa kumppani, jonka osaamiseen voit luottaa. CERTEGOn yksiköillä on alalla tarvittavat sertifikaatit ja pätevyydet.

Lue lisää
certego-ekovinkki

Ympäristöohjelmamme

 CERTEGO on sitoutunut toimintansa kehittämiseen ekologisempaan suuntaan jatkuvan parantamisen periaatteella. Ympäristöohjelmallamme haemme ratkaisuja yhä kestävämmän toiminnan tueksi.

Lue lisää

Historiaa - näin CERTEGOsta kasvoi Pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja

Lukitusosaamista vuodesta 1946

CERTEGOn juuret ulottuvat vuoteen 1946, jolloin Suomen 2. vanhin lukkoliike Avainaitta perustettiin. Vuonna 1975 Avainaitta ja LukkoExpert Security yhdistyivät. Vuonna 1996 nimi vaihtui Turvaykkösiksi.

Vuonna 2009 perustettu Flexim Security ja Turvaykköset myytiin yrityskaupassa ASSA ABLOY:lle vuonna 2015.

CERTEGO-brändin alla vuodesta 2016

Vuonna 2016 Turvaykköset ja Flexim Security liittyivät Pohjoismaisen CERTEGO-brändin alle, omistajanaan yhä ASSA ABLOY. Muun muassa Flexim-järjestelmien tuotekehitys siirtyi tällöin ASSA ABLOY:lle.

Vuonna 2021 ASSA ABLOY myi CERTEGOn Nalka Invest AB:lle, joka jatkoi uutena omistajana panostusta CERTEGOn kasvuun.

_95A0573_lowres

Pohjoismaista turva-alan asiantuntemusta

Yritysostojen ja yhdistymisten myötä osaamistamme ovat matkan varrella kartuttaneet kymmenet pohjoismaiset turva-alan yritykset ammattilaisineen.

Tänä päivänä olemme yhdessä Pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja. Lisää historiaamme muiden maayhtiöidemme sivuilla: 

CERTEGO GROUP

Ota meihin yhteyttä

CERTEGO on kumppanisi turvallisuusratkaisuissa. Valtakunnallinen vaihteemme palvelee numerossa 010 700 700 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@certego.fi. Voit etsiä lähimmän toimipisteesi täältä.