Certego-tre-tietoa-meista

Edelläkävijän turvallisuusratkaisuja

Tietoa meistä

CERTEGO on Nalka Invest AB:n omistama Pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusteknologian kokonaisratkaisuja.

CERTEGO-brändi lanseerattiin Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa vuonna 2015. Matkan varrella CERTEGO on yritysostoilla hankkinut laajaa ja monipuolista turva-alan osaamista eri maista, ja on nykyisin kokoluokassaan ainutlaatuinen turva-alan kokonaisratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa. 

CERTEGOlla on 18 toimipaikkaa Suomessa ja yli 70 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. CERTEGOn kanssa voitte keskittää kaikki turvallisuusratkaisunne samalle luotettavalle toimijalle ja varmistaa häiriöttömän ja turvallisen liiketoiminnan.

Sign-a-service-agreement-with-certego-800x450

Emme koskaan jätä sinua pulaan

CERTEGO on latinasta johdettu nimi, joka merkitsee luotettavaa turvaa. Meiltä saat aina parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisut. Aiemmin meidät tunnettiin Suomessa nimillä Flexim Security ja Turvaykköset. Olemme vahvasti paikallinen toimija, mutta pystymme tarjoamaan entistä kattavammat palvelut valtakunnallisesti ja kaikissa Pohjoismaissa. Olemme paljon muutakin kuin perinteinen lukkoliike. Kattava tuotevalikoimamme ja konseptoidut palvelumme sekä alan parhaat osaajat takaavat luotettavat ja innovatiiviset ratkaisut asiakkaan turvallisuuden kokonaisuuteen.

Olemme koostaneet bränditarinamme videoksi:

technician-doing-service-in-ceiling 800x450

Sertifikaatit ja pätevyydet

CERTEGO on lukitus- ja turvallisuusratkaisuissa kumppani, jonka osaamiseen voit luottaa. CERTEGOn yksiköillä on alalla tarvittavat sertifikaatit ja pätevyydet.

Lue lisää
certego-ekovinkki

Ympäristöohjelmamme

Tarve ryhtyä toimeen yhteisen ympäristömme suojelemiseksi on suurempi kuin koskaan. CERTEGO on sitoutunut toimintansa kehittämiseen ekologisempaan suuntaan jatkuvan parantamisen periaatteella. Ympäristöohjelmallamme haemme ratkaisuja yhä kestävämmän toiminnan tueksi.

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä

CERTEGO on kumppanisi turvallisuusratkaisuissa. Valtakunnallinen vaihteemme palvelee numerossa 010 700 700 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@certego.fi. Voit etsiä lähimmän toimipisteesi täältä.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä