Certego_tre-17-porttiautomatiikka

Porttiautomatiikka sujuvaan ajoneuvoliikenteen valvontaan

Ajoneuvoportteihin liitetään yhä useammin monipuolisia ja laadukkaita tunnistin- ja kulunvalvontajärjestelmiä. CERTEGOn kestävällä ja luotettavalla porttiautomatiikalla taataan esteetön ja joustava kulku ajoneuvoliikenteelle.

Porttiautomatiikan valikoima

Löydät valikoimastamme liukuporttiautomatiikan, saranaporttiautomatiikan, puomit, ohjauskeskukset ja vaadittavat varolaitteet sekä toteutamme tietenkin myös niiden asennuksen. Mahdollisimman korkean luotettavuuden takaamiseksi portit tulee huoltaa säännöllisesti. CERTEGOn huolto- ja kunnossapitopalvelut takaavat laitteiden saumattoman toiminnan koko niiden elinkaaren ajan. Huollamme ja kunnossapidämme kaiken merkkiset ajoneuvoportit ja oviautomatiikan.

Porttiautomatiikka jälkiasennuksena

Myös vanhoihin, olemassa oleviin portteihin on mahdollista jälkiasentaa automatiikka. Porttiautomatiikan yhteistyökumppanimme on Sicutec Oy ja heidän laadukkaat Nice-porttikoneistonsa. CERTEGO huoltaa kaikki portti- ja puomimerkit ammattitaidolla huolimatta niiden alkuperäisestä toimittajasta.

Porttiautomatiikan monipuoliset avausvaihtoehdot

Vaihtoehtoja portin ohjaukseen on olemassa runsaasti uudesta teknologiasta perinteisempiin malleihin. Nykyisin portteja on mahdollista ohjata mitä monipuolisin vaihtoehdoin. Eri avausvaihtoehtoja on myös mahdollista päivittää vanhoihin porttiautomaatteihin.

Kulunvalvonta – Portin läheisyyteen sijoitettava ajoneuvolukija tai kortinlukija, jolloin hyväksytty luetus avaa portin.

GSM-ohjain – Joustava portinohjausratkaisu, jossa määriteltyyn numeroon soittamalla saadaan portti auki.

Kauko-ohjaus – Radioavain, jolla voidaan antaa portille avauskäsky.

Koodilukko – Portille sijoitettava numeronäppäimistö, jonka hyväksytyllä koodilla saadaan portti auki.

Kello-ohjaus – Aikaohjaus avaa portin määriteltyyn aikaan.

Avaussilmukka – Portin sisäpuolelle maahan sijoitettava induktiosilmukka, joka tunnistaa ajoneuvon ja avaa portin.

Ota yhteyttä, tulemme mielellämme suunnittelemaan tarpeisiinne parhaiten vastaavan porttiautomatiikkaratkaisun.