Architects-and-designers-1920x607

Työajanhallintajärjestelmät joustavasti erilaisiin tarpeisiin

Nykyaikaiset työaikaratkaisut ymmärtävät modernin työyhteisön muuttuvat tarpeet. Ne skaalautuvat eri koko- ja vaatimusluokkien tarpeisiin ja ottavat huomioon uuden työaikalain muutokset, kuten liukuvan työajan ja työaikapankin, ja tekevät työajan hallinnoinnista vaivatonta. Joustavat integraatiot, automatisoitu tietojen siirto ja helppokäyttöisyys ovat nykyaikaisen ratkaisun avaimia.

CERTEGOlla on vuosikymmenten kokemus ja vahva osaaminen työajanhallintaratkaisuista yli 2 000 kohteessa, mikä tarkoittaa yli miljoonaa tyytyväistä käyttäjää. Olemme valinneet valikoimaamme alan johtavat työaikaratkaisut, FLEXIM- ja Nepton-työajanseurantajärjestelmät.

» Ajankohtaista FLEXIM 4, 5 ja 6 -järjestelmistä

Certego-164

Kumppanisi koko järjestelmän elinkaaren ajan

CERTEGO toteuttaa kaiken toimivaan ja helppoon työajanhallintaan aina suunnittelusta ja asennuksesta järjestelmän pääkäyttöön.

Kokeneet työaikaratkaisuihin erikoistuneet asiantuntijamme auttavat sopivan ratkaisun valinnassa ja olemme mukana järjestelmän elinkaaren eri vaiheissa: järjestelmäprojekti, määrittelyt, integraatiot, ylläpito, pääkäyttö ja käyttötuki.

Tarpeisiinne sopiva työajanhallintajärjestelmä yhdistettynä CERTEGOn pitkään kokemukseen työaikaratkaisuista ja kattaviin pääkäyttöpalveluihin takaavat helpon arjen ja vaivattoman ratkaisun kaikenkaltaisiin työaikatarpeisiin.

Tunnemme hyvin myös vanhat kulunvalvontajärjestelmät, ja autamme mielellämme kokonaisturvallisuuteen liittyvissä ratkaisuissa.

flexim2

FLEXIM

FLEXIM-työajanhallintajärjestelmä on alansa edelläkävijä. Erilaisia työaikamuotoja tukevia FLEXIM-järjestelmiä on saatavilla juuri oikeankokoisina niin PK-yrityksille kuin suurille, kymmenien tuhansien työntekijöiden organisaatioille.
Lue lisää
Nepton-hero-1-1

Nepton

Nepton on Suomen suosituin työajanhallinnan ratkaisu yli 100 000 käyttäjällään. Nepton loistaa ennen kaikkea joustavuudellaan taipuen helposti erilaisiin paikallisiin toimintatapoihin ja -ympäristöihin.

Lue lisää
ihmisiä saman pöydän ääressä kokoustiloissa Certegolla

Anna meidän auttaa työaikajärjestelmänne pääkäytössä

Asiantuntijamme ovat apunasi työajanhallintajärjestelmänne työaikaleimauksissa ja saldokorjauksissa sekä pääkäyttäjätehtävissä. Voit valita organisaatiollenne asiantuntijapalvelut, joista räätälöimme tarpeisiinne sopivan palvelupaketin:

  • henkilö- ja tunnistetietojen lisäykset, muutokset ja poistot
  • työaikaleimojen ja saldojen korjaus
  • työaikamääritysten ylläpito
  • ylityölaskennan tulkitseminen
  • organisaatiotietojen ylläpito
  • poikkeuspäivien ylläpito
  • vakioraporttien tulostus
Tutustu pääkäyttöpalveluihimme

Ajankohtaista FLEXIM 4, 5, ja 6 -työajanhallinta- ja kulunvalvontajärjestelmiin liittyen

Vanhojen työajanhallintajärjestelmien tuki päättyy - käyttöoikeutta jatkettu aiemmin ilmoitettua pidemmälle

Vanhojen FLEXIM 4, 5 ja 6-järjestelmien käyttöoikeus, ylläpito ja tekninen tuki päättyvät järjestelmävalmistaja ABLOY Oy:n antaman aikataulun mukaisesti. Vuoden 2024 lopussa on pakko siirtyä käyttämään muita työajanhallinnan sekä kulunvalvonnan järjestelmiä

Vanhojen järjestelmien käyttöön liittyy riskejä, eikä muutoksia järjestelmiin tehdä käyttöoikeuden jatkoaikana. Myös ylläpito- ja tukipalveluita voidaan tuottaa vain rajallisesti.

Olemme tiedottaneet asiakkaitamme suoraan EOL-järjestelmien ylläpitopalveluidemme sisällöstä - otattehan tarvittaessa yhteyttä myyntiimme, jos siirtymävaiheen aikaisista palveluista herää kysyttävää.

 

Löydät kaikki FLEXIM-EOL -tiedotteemme täältä.

Opastamme uuden sukupolven työajanhallinta- ja kulunvalvontajärjestelmien valinnassa

Vanhoissa FLEXIM-järjestelmissä on voinut hoitaa samalla sekä työajanhallinnan että kulunvalvonnan tehtäviä. Jatkossa tarvitsette erilliset ratkaisut kulunvalvontaan ja työnajanhallintaan.

Saman valmistajan järjestelmistä kulunvalvonnan tarpeisiin on tehty Abloy OS -järjestelmä ja työajanhallintaan Flexim Pro -järjestelmä.

Kattavasta valikoimastamme löydätte muidenkin markkinoiden parhaiden valmistajien työajanhallinta- sekä kulunvalvontaratkaisut. Ota yhteyttä - autamme tarpeisiinne sopivan järjestelmän valinnassa ja käyttöönotossa!

» Lue artikkelistamme vinkit uuden työajanhallintajärjestelmän valintaan

Ota meihin yhteyttä

CERTEGO on kumppanisi myös työaikaratkaisuissa. Valtakunnallinen vaihteemme palvelee numerossa 010 700 700 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@certego.fi. Voit etsiä lähimmän toimipisteesi täältä.