Architects-and-designers-1920x607

Työajanhallintajärjestelmät joustavasti erilaisiin tarpeisiin

Nykyaikaiset työaikaratkaisut ymmärtävät modernin työyhteisön muuttuvat tarpeet. Ne skaalautuvat eri koko- ja vaatimusluokkien tarpeisiin ja ottavat huomioon uuden työaikalain muutokset, kuten liukuvan työajan ja työaikapankin, ja tekevät työajan hallinnoinnista vaivatonta. Joustavat integraatiot, automatisoitu tietojen siirto ja helppokäyttöisyys ovat nykyaikaisen ratkaisun avaimia.

CERTEGOlla on vuosikymmenten kokemus ja vahva osaaminen työajanhallintaratkaisuista yli 2 000 kohteessa, mikä tarkoittaa yli miljoonaa tyytyväistä käyttäjää. Olemme valinneet valikoimaamme alan johtavat työaikaratkaisut, ABLOY FLEXIM ja nyt uusimpana Nepton työajanseurantajärjestelmät.

flexim2

ABLOY FLEXIM

FLEXIM-työajanhallintajärjestelmä on alansa edelläkävijä. Erilaisia työaikamuotoja tukevia ABLOY FLEXIM -järjestelmiä on saatavilla nyt juuri oikeankokoisina niin PK-yrityksille kuin suurille, kymmenien tuhansien työntekijöiden organisaatioille.
Lue lisää
Nepton-hero-1-1

Nepton

Nepton on Suomen suosituin työajanhallinnan ratkaisu yli 100 000 käyttäjällään. Nepton loistaa ennen kaikkea joustavuudellaan taipuen helposti erilaisiin paikallisiin toimintatapoihin ja -ympäristöihin.

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-Certego-800x450-164

Kumppani koko järjestelmän elinkaaren ajan

CERTEGO toteuttaa kaiken toimivaan ja helppoon työajanhallintaan aina suunnittelusta ja asennuksesta järjestelmän pääkäyttöön.

Kokeneet työaikaratkaisuihin erikoistuneet asiantuntijamme auttavat sopivan ratkaisun valinnassa ja olemme mukana järjestelmän elinkaaren eri vaiheissa: järjestelmäprojekti, määrittelyt, integraatiot, ylläpito, pääkäyttö ja käyttötuki. Asiakkaan tarpeisiin sopiva työajanhallintajärjestelmä yhdistettynä CERTEGOn pitkään kokemukseen työaikaratkaisuista ja kattaviin pääkäyttöpalveluihin takaavat asiakkaalle helpon arjen ja vaivattoman ratkaisun kaikenkaltaisiin työaikatarpeisiin.

Tunnemme hyvin myös vanhat kulunvalvontajärjestelmät, ja autamme mielellämme asiakkaitamme kokonaisturvallisuuteen liittyvissä ratkaisuissa.

Ota meihin yhteyttä

CERTEGO on kumppanisi myös työaikaratkaisuissa. Valtakunnallinen vaihteemme palvelee numerossa 010 700 700 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@certego.fi. Voit etsiä lähimmän toimipisteesi täältä.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä