tuotteet

Tuotteet

Kaikki merkit viittaavat CERTEGOon

 

Kaikenkattavat lukitus- ja turvallisuusratkaisut

 

Tarjoamme kaikenkattavia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja kaikenkokoisille asiakkaillemme. Palvelemme yli 45 vuoden ammattitaidolla niin korkean turvallisuustason julkisen sektorin toimijoita kuin kauppakeskuksia, business parkeja ja taloyhtiöitä. Toteutamme kaikki turvallisuusratkaisumme asiakaslähtöisesti, alan johtavien laitevalmistajien tuotteilla. Lisäksi varmistamme, että turvallisuusratkaisumme toimivat luotettavasti, aina ja kaikkialla.

Valikoimamme

Key

Lukitusratkaisut

Oikealla lukitusratkaisulla turvaat kaiken sinulle tärkeän ja arvokkaan. Käyttökohteet vaihtelevat kodeista korkean turvallisuustason kohteisiin. Me autamme löytämään oikean lukitusratkaisun ja asennamme oviympäristösi kerralla kuntoon.
Lue lisää
Kulunvalvonta

Kulunvalvonta

Toimiva kulunvalvonta estää ulkopuolisten pääsyn kiinteistöön ja varmistaa samalla henkilöstön huolettoman liikkumisen. Teemme kiinteistöissä kulkemisesta sujuvan ja turvallisen kokemuksen.

Lue lisää
Oviautomatiikka

Oviautomatiikka

Oviautomatiikka on hyödyksi erityisesti rakennuksissa, joissa kulkee paljon ihmisiä ja joissa on vaativat käyttöolosuhteet. Oviautomatiikka luo toimintavarman ja esteettömän oviympäristön.

Lue lisää
Camera CCTV

Kamerateknologia

Kiinteistön turvallisuuden varmistamisessa kameravalvonnalla on keskeinen tehtävä. Jo pelkkä kameroiden näkyminen ja niistä tiedottaminen  ennaltaehkäisevät ilkivaltaa ja varkauksia. 

Lue lisää
Booking

Työajanhallinta

Nykyaikaiset työaikaratkaisut ymmärtävät modernin työyhteisön muuttuvat tarpeet. Ne skaalautuvat eri koko- ja vaatimusluokkien tarpeisiin ja tekevät työajan hallinnoinnista vaivatonta.

Lue lisää
Alarm

Rikosilmoitinjärjestelmät

Murtautuminen rasittaa taloudellisesti ja loukkaa yksityisyyttä. Rikosilmoitinjärjestelmät suojaavat henkilöitä, omaisuutta ja tietoja niin kotitalouksissa kuin yrityksissä ja yhteisöissäkin.

Lue lisää
Porttiautomatiikka

Porttiautomatiikka

Ajoneuvoportteihin liitetään yhä useammin monipuolisia tunnistin- ja kulunvalvontajärjestelmiä. Luotettavalla porttiautomatiikalla taataan esteetön ja joustava kulku ajoneuvoliikenteelle.

Lue lisää
Ajoneuvoliikenteen hallinta

Ajoneuvoliikenteen hallinta

Älykäs rekisterintunnistusteknologiaan perustuva ratkaisu auttaa toteuttamaan tuotannon tarpeita turvallisuutta unohtamatta. Ratkaisu on tarvittaessa integroitavissa kohteen kulunvalvontajärjestelmään.

Lue lisää
Safe-and-key-safe-icon- CERTEGO-800x450

Avainkaapit ja lokerikot

Sähköinen avainkaappi on älykäs ratkaisu yrityksen avain- ja kulunhallintaan. Sähköinen lokerikko helpottaa välineiden hallintaa, vähentää niiden häviämistä. 

Lue lisää
Henkilö- ja potilasturvajärjestelmät

Henkilö- ja potilasturvajärjestelmät

CERTEGO suunnittelee, toimittaa, asentaa ja ylläpitää 9Solutions Oy:n kehittämiä terveydenhuollon turvallisuusjärjestelmiä sairaaloihin, terveyskeskuksiin ja palvelutaloihin.

Lue lisää
Merkit-logot_layerit-220506

Ota yhteyttä

CERTEGO on kumppanisi turvallisuusratkaisuissa. Valtakunnallinen vaihteemme palvelee numerossa 010 700 700, ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@certego.fi. Voit etsiä lähimmän toimipisteesi täältä.