Multiresidential-facilities-security-locks-and access-systems-1920x607

Oviympäristön kokonaisratkaisut taloyhtiöille ja kiinteistönomistajille

Kiinteistösegmentin asiakkaamme arvostavat yhden toimittajan koko oviympäristön kattavia ratkaisuja sekä laadukkaita huoltopalveluita.

Taloyhtiö saa kauttamme kaikki asuinympäristönsä turvallisuusratkaisut lukituksesta oviautomatiikkaan, kameravalvontaan ja rikosilmoitinjärjestelmiin unohtamatta asiantuntevaa avainhallintaa ja oviympäristön huoltopalveluita. CERTEGO hoitaa turvasuojausalan luvanvaraiset työt vuosikymmenten ammattitaidolla, myös päivystäen.

Taloyhtiölle uudet elektromekaaniset lukitusratkaisut ja helposti toimiva kulunhallinta mahdollistavat kustannussäästöjä, parantavat kiinteistön turvallisuustasoa sekä kasvattavat kiinteistön arvoa. Olemme Abloy- ja iLOQ-valtuutettu toimija.

CERTEGOn vahvuudet kiinteistönomistajille ja isännöitsijöille:

  • Vahva lukitusosaaminen
  • Oviympäristön kokonaisvaltaiset ratkaisut ja palvelut
  • Paikallinen toimintakyky
  • Laadukas, luotettava ja toimintaa tehostava avainhallintapalvelu
  • Oviympäristön huoltopalvelut, myös päivystyspalvelu

Lukituksen nykyaikaistaminen ja avainhallinnan ulkoistaminen ammattilaiselle tuovat lisäarvoa isännöitsijälle ja luovat turvallisuutta asukkaalle. CERTEGOn avainhallintapalvelu mahdollistaa asiakkaalle helpon ja turvallisen avainten luovutuksen, säilyttämisen ja noudon. Hoidamme kaiken puolestanne.

Lue lisää

CERTEGO kuuluu valtakunnallisiin toimijoihin, joilla on valtuutukset toimittaa ja asentaa myös taloyhtiöiden teletiloihin KTL1E-järjestelmän mukaiset lukitukset.

Lue lisää

Referenssejämme