‹ Katso kaikki artikkelit

CERTEGO-konserni ottaa seuraavan strategisen kasvuaskeleen: Anders Rundgren nimitetty M&A-johtajaksi

14. maaliskuuta 2023

CERTEGO on hyvässä kasvuvauhdissa strategisen panostuksen ja paikallisen työn tuottaessa tulosta. Nyt CERTEGO-konserni siirtyy strategiassaan seuraavaan vaiheeseen, jossa tavoitteena on hakea kasvua keskittymällä fuusioihin ja yritysostoihin. Uudeksi yritysjärjestelyistä vastaavaksi johtajaksi (M&A) on nimitetty Anders Rundgren.

Anders Rundgren on nimitetty uuteen rooliin CERTEGO-konsernin yritysjärjestelyistä vastaavaksi johtajaksi (M&A). Hän siirtyy uuteen rooliinsa CERTEGO-konsernin talousjohtajan paikalta. Rundgrenin on työskennellyt talousjohtajana useissa eri yrityksissä ja hänellä on myös taustaa investointipankkimaailmasta, jossa hän on työskennellyt listautumisantien ja yritystransaktioiden parissa sekä toimitusjohtajana pääomasijoitusyrityksessä.

Suurimman osan työurastani olen työskennellyt yrityskauppojen parissa erilaisissa rooleissa, mukaan lukien rahoitus- ja omistajuusmuutoksissa. Olen toiminut CERTEGO:n talousjohtajana elokuusta 2021 lähtien, mutta nyt lähden innolla uuteen tehtävääni ja siihen liittyviin haasteisiin.

Numerot ovat tärkeitä, mutta intohimoni löytyy yritysjärjestelyistä, jotka ovat myös strateginen osa CERTEGOn toimintafilosofiaa. Olen myös erittäin iloinen saadessani jatkaa työskentelyä yrityksessä, joka luo turvaa koko yhteiskunnalle, Anders Rundgren sanoo.

CERTEGO keskittyy jatkossa yritysjärjestelyihin kolmella eri alueella:

  • Kasvattamalla markkinaosuutta laajentumalla maantieteellisesti ja hankkimalla yrityksiä, joilla on sama liiketoimintamalli kuin CERTEGOlla.
  • Yritysostoilla, jotka täydentävät CERTEGOn tuote- ja palvelutarjontaa uudella osaamisella.
  • Strategisilla yritysostoilla jo olemassa olevilla ja uusilla markkinoilla.
‹ Katso kaikki artikkelit