‹ Katso kaikki artikkelit Lempeitä ihmisiä Certegon uuden kemian palvelupisteen edessä
Kuvassa: Certego Kemin tiimi. Vas. toimipisteen päällikkö Ari Hahtimaa, kolmas oikealta Certegon toimitusjohtaja Kaarlo Kankkunen

CERTEGO avasi uuden palvelupisteen Kemiin

4. tammikuuta 2022

CERTEGO on avannut uuden palvelupisteen Kemiin ja laajentaa näin entisestään palvelukykyään Pohjois-Suomessa. Palvelupiste palvelee Kemin ja Meri-Lapin alueen asiakkaita Karjalahdessa osoitteessa Nauskankatu 2.

Kemin uusi palvelupiste tarjoaa Certegon koko tuotevalikoiman ja kattavat palvelut keskittyen laadukkaan huollon ja ylläpidon varmistamiseen. Palvelupiste palvelee arkisin klo 8 - 16. 

”Certego on valtakunnallinen turva-alan palvelutalo, ja meille on tärkeää pystyä palvelemaan asiakkaitamme paikallisesti. Olen erittäin iloinen, että pystyimme avaamaan Kemin toimipisteen korona-ajasta huolimatta ja vahvistamaan asemaamme paitsi Kemissä ja Meri-Lapin alueella, niin myös koko Pohjois-Suomen alueella”, kertoo Certego Oy:n toimitusjohtaja Kaarlo Kankkunen ilahtuneena. 

”Lämpimät terveiset aurinkoisesta Suomen Monacosta, Kemistä. On hienoa olla mukana laajentamassa Certegon kattavia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja nyt myös Kemiin. Olemme valmiina palvelemaan Kemin paikallisia toimijoita pitkän linjan asiantuntemuksella”, toivottaa Kemin yksikön päällikkö, Ari Hahtimaa.

Lämpimästi tervetuloa asioimaan uuteen palvelupisteeseemme - poikkea kahville ja samalla tutustumaan meihin!

 

Yhteystiedot: 

Nauskankatu 2, 94100 Kemi
p. 020 78 00320
kemi(a)certego.fi
Kemin sivut

Yksikön päällikkö
Ari Hahtimaa
+358 (0)505991529
ari.hahtimaa(a)certego.fi

‹ Katso kaikki artikkelit