‹ Katso kaikki artikkelit

CERTEGO ostaa Lås & Maskinservice i Sundsvall AB:n

25. elokuuta 2023

CERTEGO vahvistaa markkina-asemaansa Pohjois-Ruotsissa ostamalla Lås & Maskinservice i Sundsvall AB:n. Yhtiön liikevaihto on noin 26 miljoonaa Ruotsin kruunua ja sillä on 14 työntekijää. 

Certegon tavoitteena on olla pohjoiseurooppalainen turvallisuusratkaisuiden ja -palveluiden asiantuntija. Tämän saavuttamiseksi Certego laajenee ostamalla alansa yrityksiä, joilla on samanlainen liiketoimintamalli, ja joiden osaaminen, vahvuudet ja asiantuntemus täydentävät toisiaan. 

Lås & Maskinservicellä on samanlainen palvelutarjonta kuin CERTEGOlla, keskittyen erityisesti palvelusopimuksiin. Lås & Maskinservicen vahvuus on projektinhallinnassa, ja sillä on vahva ja uskollinen asiakaskunta Sundsvallissa ja sitä ympäröivällä alueella.

Yritysoston myötä CERTEGO vahvistaa läsnäoloaan tärkeällä markkina-alueella. Tulevaisuudessa CERTEGO aikoo kasvattaa liiketoimintaa Sundvallissa ammattitaitoisten asentajien lisärekrytoinneilla ja keskittyä suurempiin asennusprojekteihin.

 

Olen iloinen voidessani toivottaa uudet kollegamme tervetulleiksi Sundsvalliin. Lås & Maskinservicellä on vahva maine ja markkina-asema Sundsvallissa, ja tämä yritysosto noudattaa strategista ohjelmaamme kasvattaa markkinoitamme Pohjois-Ruotsissa.

Tobias Eriksson, Toimitusjohtaja CERTEGO Ruotsi

 

Odotamme innolla pääsevämme osaksi johtavaa turvallisuusratkaisujen kumppania ja suurempaa konsernia. Näin voimme nostaa yrityksemme uudelle tasolle ja tulla paremmaksi kumppaniksi asiakkaillemme.

Marie Larsson, Toimitusjohtaja Lås & Maskinservice

Lås & Maskinservice tulee olemaan osa CERTEGOa 1. syyskuuta alkaen.

Lisätietoja: 

Anders Rundgren, Head of M&A CERTEGO Group, anders.rundgren@certego.se
+46 702 22 62 44

‹ Katso kaikki artikkelit