‹ Katso kaikki artikkelit

CERTEGO Oy on nimittänyt Tuomas Pitkäsen toimitusjohtajaksi

4. marraskuuta 2022

CERTEGOn hallitus on nimittänyt Tuomas Pitkäsen uudeksi toimitusjohtajaksi. Pitkänen aloittaa tehtävässään 4.11.2022. Pitkänen on toiminut vuodesta 2019 alkaen CERTEGOn johtoryhmän jäsenenä ja alueiden liiketoimintajohtajana.  Pitkäsellä on vahva kokemus vaativista johtotehtävistä CERTEGOn lisäksi kiinteistötekniikan ja kiinteistöpalveluiden aloilta. 

”Muuttuva ja haastava markkina ja liiketoimintaympäristö edellyttää meiltä kannattavuuden parantamista ja strategian toteuttamisen nopeuttamista. Pitkäsellä on vahvaa näyttöä muutosjohtamisesta ja kannattavuuden parantamisesta, joka on meille kriittistä nyt ja tulevaisuudessa. Hänen kykynsä keskittyä henkilöstöjohtamiseen on suuri voimavara CERTEGOlle. Toivotamme Pitkäselle onnea ja menestystä toimitusjohtajan tehtävässä.”

Jonas Granath, CERTEGO Groupin toimitusjohtaja

Otan toimitusjohtajan roolin ilolla ja kunnialla vastaan. Tiedän kokemuksesta, että CERTEGOlla on erittäin ammattitaitoinen henkilöstö, vahvat asiakassuhteet ja hyvä kumppaniverkosto. Odotan innolla työskentelyä kaikkien CERTEGOn ammattilaisten ja asiakkaidemme kanssa. Ihmisten johtaminen kunnioituksella, luottamuksella ja vaikutusmahdollisuuksia lisäämällä on mielestäni olennaista menestyksen saavuttamiseksi”, sanoo Tuomas Pitkänen.

 

Lisätietoja:

Jonas Granath
jonas.granath@certego.se
Toimitusjohtaja, CERTEGO Group

‹ Katso kaikki artikkelit