‹ Katso kaikki artikkelit ulkokuva CERTEGO Kotkan toimipisteestä, joka sijaitsee osoitteessa Vuorelankulma 2

Edelläkävijän turvallisuusratkaisuja nyt myös paikallisesti Kotkasta

3. tammikuuta 2024

Pitkään suunnitelmissa ollut laajentumisemme on vihdoin toteutunut: olemme avanneet uuden toimipisteen Kotkaan! Toimipisteemme palvelee Kotkan ja Haminan alueen asiakkaita.

Olemme palvelleet Kotka-Haminaa jo toistakymmentä vuotta Kouvolan toimipisteestämme käsin. Toteutimme muun muassa syksyllä avatun tapahtumakeskus Satama Areenan ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Xamkin (valmistuu kesällä 2024) lukitus- ja kulunvalvontaratkaisut.

Paikallisella toimipisteellä haluamme vahvistaa läsnäoloamme ja parantaa palveluamme Etelä-Kymenlaaksossa. “Asiakkaat ovat pyytäneet meiltä laajentumista jo tovin. Alkuun avaamme varastotoimipisteen, mutta valmistaudumme kasvattamaan liiketoimintoja nopeastikin tarpeen mukaan”, kommentoi CERTEGOn Etelä-Suomen aluepäällikkö Esa Valtonen

Kotkan toimipisteemme edustaa kattavasti koko CERTEGOn valikoimaan liittyviä tuotteita ja palveluja. Odotamme innolla laajentumisen myötä koittavia mahdollisuuksia ja kohtaamisia asiakkaidemme kanssa! 

Kotkan toimipisteemme sijaitsee osoitteessa: Vuorelankulma 2, 48100 Kotka

Toiveita Kotkan yksikkömme toiminnasta ja liiketoimintojen kasvattamisesta organisaationne tarpeisiin voit esittää suoraan Esalle puhelimitse +358505901407 tai sähköpostilla esa.valtonen@certego.fi.

Ota yhteyttä Esaan sähköpostilla

‹ Katso kaikki artikkelit