‹ Katso kaikki artikkelit

CERTEGO tukee Earth Houria – lue tavoitteistamme ilmastojalanjälkemme pienentämiseksi

24. maaliskuuta 2023

Kestävän elämisen saavuttaminen on aikamme suurimpia haasteita. Ekologisesti kestävillä kodeilla, työpaikoilla ja liikenteellä on suuri merkitys ilmasto- ja ympäristökriisien ratkaisemisessa. Huomisen Earth Hour 2023 -tapahtuman kunniaksi julkaisemme tänään vuodelle 2023 asettamamme ympäristötavoitteet. Näiden tavoitteiden mukaan muutamme omia toimintojamme pienentääksemme erityisesti ilmastovaikutuksiamme.


Kestävyys ja yhteiskuntavastuu ovat aina olleet tärkeitä CERTEGOlle, mutta viime vuosina olemme ottaneet suuria askelia eteenpäin kehittämällä selkeän viitekehyksen ja tavoitteet niille alueille, joilla voimme vaikuttaa eniten. Kestävä kehitys on keskeinen osa CERTEGOn strategiaa.

Ympäristötavoitteemme vuodelle 2023
Kestävyystyömme jakautuu kolmeen osa-alueeseen: Environmental, Social and Business Ethics (ESG). Ensimmäisen osa-alueen, ympäristön, suhteen tavoitteemme vuodelle 2023 ovat seuraavat:

  • 30% autokannastamme sähköautoja/hybrideitä
  • 100% omista sähkösopimuksistamme uusiutuvaa energiaa
  • 75% toimipisteistämme jätteiden lajittelu ja kierrätys toimii hyvin

Työskentelemällä näiden päämäärien saavuttamisen eteen, edistämme YK:n määrittämiä kestävän kehityksen tavoitteita 7 (puhtaan energian turvaaminen kaikille), 12 (vastuullinen kuluttaminen ja tuotanto) ja 13 (ilmastonmuutoksen pysäyttäminen).

Tuemme Earth Hour 2023 -tapahtumaa
Huomenna, lauantaina 25. maaliskuuta, kello 19:30-20:30, vietetään Earth Hour -tapahtumaa. Kannustamme työntekijöitämme ja jokaista suomalaista osallistumaan siihen taistellaksemme yhdessä ilmastonmuutosta vastaan. 

Osallistu Earth Houriin sammuttamalla valot tapahtuman ajaksi. Rentoudu, pidä lyhyt tauko arjesta ja vietä 60 minuuttia tehden jotain positiivista luonnolle ja itsellesi.
‹ Katso kaikki artikkelit