‹ Katso kaikki artikkelit Lapset pelaavat jalkapalloa

Certego tukee sponsorointiohjelman kautta lasten ja nuorten harrastustoimintaa

7. joulukuuta 2021

Uuden sponsorointiohjelman avulla CERTEGO on mukana turvaamassa lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja ehkäisemässä syrjäytymistä. Voit saada tarvitsemaasi taloudellista tukea hakemalla Certegon sponsorointiohjelmaan 28.2.2021 mennessä.

Korona-aika on iskenyt kovasti meihin kaikkiin, mukaan lukien lasten ja nuorten harrastustoimintaan ja sen taloudellisiin edellytyksiin. Urheilu ja muu harrastustoiminta ovat tärkeä osa nuoren hyvinvoinnin edistämistä ja syrjäytymisen ehkäisemistä. Turvallisuusalan valtakunnallisena toimijana haluammekin olla mukana turvaamassa myös oikeutta harrastamiseen.

Harrastamisen riemua mahdollisimman monelle

”Olen iloinen, että meillä on mahdollisuus tehdä hyvää ja antaa tukeamme sitä erityisesti tarvitseville. Seurat ja järjestöt tekevät tärkeää työtä, jolla on turvaava vaikutus nuorten tulevaisuuteen. Emme tietoisesti tue yhtä nimekästä sponsoroitavaa kohdetta, vaan haluamme mahdollistaa harrastamisen riemun monille. Odotan, että pääsemme jakamaan tukemiemme toimijoiden tarinoita ja toiminnan kohokohtia omissa kanavissamme”, kertoo Certegon markkinointi- ja viestintäpäällikkö Marja Hämäläinen.

Sponsorointiohjelmaamme voivat hakea rahallisen tuen tarpeessa oleva urheilu- tai muu harrasteseura, joukkue tai yksittäinen nuori. Sponsorointisopimus on vastavuoroinen sopimus, jossa tuettava taho tuo yhteistyötä esille esimerkiksi vaatetuksessa ja sosiaalisessa mediassa sekä kertoo toiminnastaan Certegon kanavissa. Sponsorointisopimuksen osana Certego vastavuoroisesti seuraa ja kannustaa tukemaansa toimintaa ja jakaa sponsoroitavaan harrastustoimintaan liittyviä sisältöjä omissa viestintäkanavissaan.

Odotamme innolla yhteistyön aloittamista kanssasi! Hae siis rohkeasti mukaan tässä osoitteessa. 

 

Lisätiedot

Marja Hämäläinen
markkinointi- ja viestintäpäällikkö

marja.hamalainen(a)certego.fi | p. 044 289 9582

‹ Katso kaikki artikkelit