‹ Katso kaikki artikkelit K2 Turvapalveluiden hälytyskeskuspäivystäjä työssään Kuva: K2 Turvapalvelut

Ennakoivaa turvaa hälytyskeskuksella ja kiinteistövalvonnalla

24. kesäkuuta 2024

Maaliskuun 2024 lopussa tiedotimme yhdistymisestämme K2 Turvapalveluiden kanssa. Yhteistyötä olemme tehneet jo aikaisemminkin: K2:n Call Center on muun muassa toiminut asiakaspalvelunamme omien aukioloaikojemme ulkopuolella. Mitä uutta ja hyvää yhdistymisemme siis tuo tullessaan? 

Edelläkävijän turvallisuutta nyt myös kiinteistöteknisillä hälytyksillä

Sloganimme “Edelläkävijän turvallisuutta” viittaa moneen asiaan: se on lupaus siitä, että toimimme alan parhaimpien ja edistyksellisimpien valmistajakumppaneiden kanssa asiakkaidemme turvallisuuden edistämiseksi. Toisaalta se on lupaus siitä, että asiakkaamme voivat keskittyä olemaan edelläkävijöitä omalla alallaan, kun me huolehdimme heidän päivittäistoimintansa turvallisuudesta.

Se on lupaus siitä, että asiakkaamme pysyvät oman turvallisuutensa edelläkävijöinä ja voivat reagoida asioihin jo ennen kuin mitään ehtii tapahtua. Turvallisuusteknologioiden tarvitsemat huollot voidaan hoitaa ennen kuin niistä aiheutuu nopeaa reagointia vaativia vikatilanteita.

Juuri edelläkävijyyteen yhdistymisemme tuo merkittävän lisän: nyt kun K2 on osa konserniamme, pääsemme hoitamaan kiinteistöjen turvallisuusvalvontaan ja etähallintaan liittyviä tehtäviä aiempaa laajemmin. K2-hälytyskeskus toimii erilaisten työpyyntöjen tehokkaana ohjaajana ja verkostojen hallitsijana asiakkaidemme puolesta – aivan kuten oma asiakaspalvelukeskuksemme tähän saakka.  

Myös vastuullisuus on meille tärkeä toiminnan lähtökohta. Tähän lisäarvoa tuovat konsernimme valikoimaa laajentavat kiinteistövalvomon ja energiahallinnan sekä optimoinnin ja raportoinnin palvelut. Kun sisäolosuhteet ovat kunnossa, kiinteistöt ovat turvallisia ja energiatehokkaita, ja näin myös kiinteistön elinkaari ja käyttöikä pitenevät.

 

Rakennusautomaatioteknologiat ennakoivan turvallisuuden tukena

Mitä laajemmin valvontaa on kiinteistössä käytössä, sitä enemmän hälytyksiä päivän aikana järjestelmiin tulee. Valvonnassa koneet tai keinoäly voivat auttaa ihmisiä havaitsemaan poikkeamia tarvittavalla herkkyydellä. Parhaimmillaan nopea ja tarkka reagointi estää kiinteistön käytön suunnittelemattoman keskeytyksen, luvattoman sisäänpääsyn tai jopa mittavan remontin tarpeen.  

Rakennusautomaation avulla kaikkia kiinteistöteknisiä hälytyksiä voidaan valvoa ja niihin reagoida helpoimmillaan täysin etänä. Nekin hälytykset, joista täytyy tehdä työpyyntöjä kolmansille osapuolille, voidaan ohjata tehokkaasti oikeille yhteistyökumppaneille. Kokonaiskuva kiinteistöstä ja tiloista pysyy jatkuvasti ajantasaisena.

Ammattilaisemme ovat tottuneet näkemään erilaisia tilanteita ja suhtautumaan kaikkiin ehdottoman ammattimaisesti ja rauhallisesti. Jokainen hälytys tai työpyyntö hoidetaan asiakkaan toimenpideohjeen mukaisesti ja asiakkaan valitsemien kumppaneiden kanssa. Vain merkitykselliset hälytykset aiheuttavat työtehtäviä ja nekin hoidetaan tilanteen vaatimalla kriittisyydellä.

 

Keskustellaan yhdessä mahdollisuuksistanne varautua entistä ennakoivammin

Yhdessä tarjoamme asiakkaillemme todella monipuolisen kiinteistöjen turva- ja valvontatekniikkaan sekä turvallisuus- ja energiaetähallintaan liittyvän palvelukokonaisuuden. Palvelemme niin energia-alaa, kriittisen infran suojaamista, julkishallinnon toimijoita kuin kiinteistönomistajiakin.

Tavoitteemme on, että voimme tukea turvallisten olosuhteiden luomisessa niin järjestelmien kuin kiinteistöjenkin elinkaarten koko matkalla: aina tarpeiden tunnistamisesta asennuksiin, käytön aikaiseen valvontaan ja huoltoihin sekä lopulta järjestelmien tai muiden teknisten ratkaisujen vaihdokseen saakka.

Olemme tosi innostuneita yhteistyömme tuomista mahdollisuuksista automatisoida toimintoja, kehittää valvontaa ja palvella entistä paremmin erilaisissa hälytyksissä. Ota yhteyttä niin keskustellaan teidän mahdollisuuksistanne varautua ja ennakoida vielä aiempaa paremmin! 

Ota yhteyttä

‹ Katso kaikki artikkelit