‹ Katso kaikki artikkelit Mies hattu ja parta

CERTEGOn asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset 2021

7. tammikuuta 2022

Viime kuussa suoritimme laajan asiakastyytyväisyystutkimuksen, ja nyt haluan kertoa teille sen tuloksista.

Kysely keräsi mahtavan määrän vastauksia (402 vastaajaa), ja tästä tahdon kiittää vastanneita vilpittömästi. Minusta on upeaa nähdä, kuinka laajaa ja yksityiskohtaista palautetta meille on annettu. Mielestäni tämä viestii välittämisestä ja kunnioitettavasta ammatillisesta sitoutumisesta. 

Kokonaistulokset olivat aika lailla samaa tasoa kuin edellisvuonna.

Tulokset lyhyesti

Vastauksissa näkyneitä positiivisia asioita olivat muun muassa tuote- ja palvelutarjontamme, asiantuntevuuden ja osaamisen korkea taso, palvelun nopeutuminen sekä yksittäisten työntekijöiden huippusuoritukset.

Vastauksissa kaivattiin usein nopeampaa ja aktiivisempaa viestintää ja yhteydenpitoa Certegon taholta, ja tämä oli kenties merkittävin aineistosta nousseista kehityskohteista. Tunnistan laadukkaan viestinnän tärkeyden kaikissa prosesseissamme. 

Yhteiset tavat toimia

Monet teemat olivat samoja sekä positiivisen että rakentavan palautteen osalta. Tavoitteemme onkin, että edellä mainitut positiiviset kokemukset toistuisivat ihan jokaisen asiakkaan kohdalla. Tämä vaatii meiltä yhä suurempaa aktiivisuutta ja yhteisten toimintatapojen kehittämistä.

Yhteiset toimintatavat vaativat yhteisiä periaatteita. Tänä vuonna olemme yhdessä luoneet Certegon Tapa toimia -periaatteet, jotka ohjaavat jatkossa toimintaamme ja joihin jokainen certegolainen on sitoutunut. Certegon Tapa toimia jakautuu neljään osa-alueeseen: 1. luottamus ja arvostus, 2. ostamisen ja asioinnin helppous, 3. kommunikointi ja asioiden eteneminen sekä 4. osaaminen.

Näiden periaatteiden ja antamanne palautteen avulla kehitämme Certegoa yhä paremmin teitä palvelevaksi. Odotan innolla, että saamme uudet periaatteemme ja vastausten pohjalta tekemämme toimenpiteet näkymään myös käytännössä. 

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

 

Kaarlo Kankkunen, toimitusjohtaja

p. 050 328 4169 | kaarlo.kankkunen(a)certego.fi

‹ Katso kaikki artikkelit