‹ Katso kaikki artikkelit CERTEGOn ja Scanviewn johtoa allekirjoitustilaisuudessa

Kasvumme jatkuu Pohjoismaissa - CERTEGO ostaa tanskalaisen SCANVIEWn

22. maaliskuuta 2024

CERTEGO on allekirjoittanut sopimuksen ostaakseen SCANVIEW AS:n (SCANVIEW) koko osakekannan. SCANVIEW on johtava tanskalainen korkealaatuisten kulunvalvonta-, videovalvonta- ja pysäköintiratkaisujen toimittaja, joka työllistää noin 50 henkilöä. Yrityskauppa edellyttää viranomaisten hyväksyntää.  

CERTEGO pyrkii johtavaksi eurooppalaiseksi kulunhallinta- ja valvontaratkaisujen asiantuntijaksi. Tärkeä osa kasvustrategiaa on ostaa yrityksiä, joiden avulla CERTEGO voi tarjota entistä kattavampia turvallisuuspalveluita asiakkailleen.

SCANVIEW:lla on vahva tekninen tietämys ja asiantuntemus sähköisistä turvallisuusratkaisuista, joita se on toteuttanut arvostetuille kriittisen infrastruktuurin asiakkailleen, kuten Kastrupin lentokentälle, DSB:lle ja Apcoalle. Heillä on houkutteleva tarjonta, vahva toimialaosaaminen ja pitkäaikaiset suhteet toimittajiinsa. SCANVIEW jatkaa toimintaansa erillisenä tytäryhtiönä omalla tuotemerkillään.  

"SCANVIEW:n osto tukee strategista tavoitettamme tulla johtavaksi kulunhallinta- ja valvontaratkaisujen toimittajaksi. Olen innoissani siitä, että voimme nyt tarjota SCANVIEW-ratkaisuja nykyiselle asiakaskunnallemme kaikissa Pohjoismaissa",

sanoo CERTEGO Groupin toimitusjohtaja Jonas Granath.

 

"Uskon, että CERTEGO on ainoana aidosti pohjoismaisena sähköisen turvallisuusalan yrityksenä oikea kumppani kehittämään ja kasvattamaan tarjontaamme Pohjoismaissa ja muualla. Hyödymme suuresti CERTEGOn asiantuntemuksesta valvontaratkaisuissa, heidän selkeästä liiketoimintafilosofiastaan, vahvasta maantieteellisestä ulottuvuudestaan ja kyvystään toimittaa SCANVIEW-ratkaisuja kaikenlaisille asiakkaille koosta riippumatta",

sanovat SCANVIEW:n perustajat ja johdon jäsenet Torsten Ussing ja Johnny Klausen.  

Lisätietoja kaupasta antaa:
Anders Rundgren, Head of M&A, Certego Group
anders.rundgren@certego.se, +46 702 22 62 44 

 

CERTEGO on pohjoismainen turvallisuusratkaisuiden ja -palveluiden asiantuntija. Toteutamme asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusteknologian kokonaisratkaisuja kattavine palveluineen koko laitteiston elinkaarelle. Suunnittelemme, asennamme, hallinnoimme ja ylläpidämme kestäviä ja älykkäitä ratkaisuja mm. lukitukseen, kulunvalvontaan, työaikaan, kameravalvontaan sekä hälytinjärjestelmään. CERTEGO toimii yli 70 paikkakunnalla Pohjoismaissa, työllistää yli 1 300 henkilöä ja liikevaihto on yli 250 miljoonaa euroa.

 

‹ Katso kaikki artikkelit