‹ Katso kaikki artikkelit Moto GP -moottoripyörät sateisella säällä
Nro 36 Joan Mir ja 42 Alex Rins täydessä vauhdissa Suzuki MotoGP -pyörillään sateessa Kymi Ringillä

KymiRingin GP-radan lukitusurakointi CERTEGOlta

2. tammikuuta 2022

Certego on päässyt tekemään kiinnostavaa yhteistyötä Iittiin vasta valmistuneen Pohjois-Euroopan ainoan MotoGP-radan kanssa. Vastasimme radan lukitusurakoinnista. KymiRingin lukitus- ja pääsynhallintaratkaisuksi valikoitui digitaalinen iLOQ S5, joka pysyy mukana vauhdikkaan asiakkaan muuttuvissa tarpeissa.

Maailmanluokan kuskien turvallisuus- ja ratavaatimukset täyttävää rataa on kuvailtu jo lyhyen ensikautensa jälkeen yhdeksi maailman parhaista. Poikkeusvuosi rokotti myös moottoriurheilun ystäviä. Ratamoottoripyöräilyn MM-sarjaan kuuluva Suomen MotoGP™-osakilpailu siirtyi vuodella, ja kilpailu on suunniteltu ajettavaksi Iitissä 9. - 11.7.2021.

iLOQ Online -järjestelmä mahdollistaa asiakkaalle tarkan kulkurekisterin ylläpidon sekä avainten ja kulkuoikeuksien päivittämisen etänä, ilman tarvetta käydä paikan päällä.

”Tuotamme asiakkaalle avainten pääkäyttöpalvelua. Esimerkiksi ohjelmoimme uudet avaimet ja päivitämme kulkuoikeuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. iLOQ S5 -kulunhallintaratkaisu tuo asiakkaalle huolettomuutta ja samanaikaisesti parantaa varikon kiinteistöjen turvatasoa. Eri toimijat pääsevät käyttämään rataa ja varikkoa sujuvasti määriteltyinä ajankohtina ilman jatkuvaa tarvetta päivystää kohteessa tai huolta avainten palauttamisista”, kertoo Certegon myyntipäällikkö Esa Valtonen

 

Toivotamme vauhdikasta, mutta turvallista kisakautta 2021.

 

Lisätiedot

Esa Valtonen, myyntipäällikkö
esa.valtonen@certego.fi
p. 020 7800 224

‹ Katso kaikki artikkelit