‹ Katso kaikki artikkelit Kolme onnellista ihmistä ikkunan edessä
Kuvassa: CERTEGO konsernin toimitusjohtaja Lars Nilsson (vas.) ja Nalka Investin Mimmi Hedelin (kesk.) ja Daniel Ahlenius (oik.)

CERTEGOn myynti Nalka Invest AB:lle varmistui

14. tammikuuta 2022

Ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö Nalka Invest AB on saanut torstaina 16.9.2021 virallisen kaupan vahvistuksen CERTEGOn ostosta ASSA ABLOY -konsernilta. Lars Nilsson, CERTEGO Scandinavian toimitusjohtaja, on nimitetty perustetun CERTEGO konsernin toimitusjohtajaksi. Kaarlo Kankkunen jatkaa CERTEGO Suomen toimitusjohtajana.

CERTEGO on Pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisuiden toimittaja, joka suunnittelee, asentaa, huoltaa ja ylläpitää turvateknologisia järjestelmiä laajasti erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Nalka Investistä tulee 16.9.2021 vahvistetun yrityskaupan myötä CERTEGOn pääomistaja.

“Olemme seuranneet CERTEGOa ja turvallisuusmarkkinoita jo jonkin aikaa. Alan teknologinen kehitys on nopeaa ja näemme vahvan ja kasvavan kysynnän nykyaikaisille turvallisuusratkaisuille. CERTEGOlla on erittäin hyvät mahdollisuudet jatkaa kehitystä itsenäisenä yhtiönä ja rakentaa johtava Pohjoismainen alusta asiakkaiden kasvaviin ja monipuolisiin tarpeisiin”, kertoo Johan Hesser, Managing Director, Nalka Investistä. 

CERTEGO konsernin toimitusjohtajaksi nimitetyllä Lars Nilssonilla on 18 vuoden kokemus kansainvälisten yritysten johtotehtävistä, kuten Imtech, GoExcellent, Microsoft ja Ericsson.

“CERTEGO on kehittynyt ja kasvattanut toimintaansa yhdessä ASSA ABLOYn kanssa 70 pohjoismaiseen liiketoimintayksikköön. Meillä työskentelee tänä päivänä yli 1200 alan ammattilaista. Olemme vakuuttuneita siitä, että Nalkan tuella ja sitoutumisella viemme CERTEGOn seuraavalle tasolle. Asiakkaillemme omistajanvaihdos ja aseman vahvistaminen tulevat näkymään entistä laadukkaampina ratkaisuina ja palveluina ja työntekijöillemme hienoina uusina kehittymismahdollisuuksina, toteaa CERTEGO Groupin toimitusjohtaja Lars Nilsson.

“Odotan kovasti kasvavaa yhteistyötä Pohjoismaisten kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on kasvattaa CERTEGO Suomen liiketoimintaa ja olla ensisijainen ja entistä parempi kumppani asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä työntekijöillemme”, kertoo Certego Suomen toimitusjohtajana jatkava Kaarlo Kankkunen.

 

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

Kaarlo Kankkunen, toimitusjohtaja, CERTEGO Suomi
 +358 (0)50 328 4169 | kaarlo.kankkunen@certego.fi

Lars Nilsson, CEO, CERTEGO Group
+46 (0)73 051 17 40 | lars.g.nilsson@certego.se

Mimmi Hedelin, Investment Director, Nalka
+46 (0)70 621 99 73 | mimmi.hedelin@nalka.com

‹ Katso kaikki artikkelit