‹ Katso kaikki artikkelit

CERTEGOn sponsorointiohjelma tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa

8. helmikuuta 2022

CERTEGOn sponsorointiohjelman avulla olemme mukana turvaamassa lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja ehkäisemässä syrjäytymistä. Voit saada tarvitsemaasi taloudellista tukea hakemalla CERTEGOn sponsorointiohjelmaan 28.2.2022 mennessä.

Pitkään jatkunut korona-aika on iskenyt kovasti meihin kaikkiin, mukaan lukien lasten ja nuorten harrastustoimintaan ja sen taloudellisiin edellytyksiin. Urheilu ja muu harrastustoiminta ovat tärkeä osa nuoren hyvinvoinnin edistämistä ja syrjäytymisen ehkäisemistä. Turvallisuusalan valtakunnallisena toimijana haluamme olla mukana turvaamassa myös oikeutta harrastamiseen.

 

Hae mukaan!

Sponsorointiohjelmaamme voivat hakea rahallisen tuen tarpeessa oleva urheilu- tai muu harrasteseura, joukkue tai yksittäinen nuori. Sponsorointisopimus on vastavuoroinen sopimus, jossa tuettava taho tuo yhteistyötä esille esimerkiksi vaatetuksessa ja sosiaalisessa mediassa sekä kertoo toiminnastaan CERTEGOn kanavissa. Sponsorointisopimuksen osana CERTEGO vastavuoroisesti seuraa ja kannustaa tukemaansa toimintaa ja jakaa sponsoroitavaan harrastustoimintaan liittyviä sisältöjä omissa viestintäkanavissaan.

Odotamme innolla yhteistyön aloittamista kanssasi! Hae siis rohkeasti mukaan tässä osoitteessa. 

 

Lisätiedot

Kiira Halinen
markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija

kiira.halinen(a)certego.fi | p. 0444 938 937

 

 

‹ Katso kaikki artikkelit