‹ Katso kaikki artikkelit

Tutustu Taloyhtiöturvallisuusoppaaseemme!

17. toukokuuta 2022

Turvallinen asuminen kuuluu meille jokaiselle. Taloyhtiöturvallisuusoppaassamme tarkastelemme turvallisuutta eri kulmista. Opas tarjoaa arvokasta tietoa niin ammatti-isännöitsijälle kuin taloyhtiöiden hallituksillekin. Lataa opas ja lue lisää!

Olemme laatineet oppaan nimenomaisesti taloyhtiöiden ammatti-isännöitsijöille, hallituksen jäsenille ja taloyhtiön asukkaille. Tarkoituksena on lisätä tietoutta kokonaisvaltaisesta taloyhtiöturvallisuudesta. Oppaaseen on koottu kiinnostavia yksityiskohtia sekä laajempia kokonaisuuksia, jotka ovat juuri nyt ajankohtaisia helpon kulkemisen ja turvallisen asumisen näkökulmista. 


Lataa taloyhtiöturvallisuusopas tästä (..pdf, 3,2 MB)


Vaivattomuutta taloyhtiön lukitusratkaisuihin

Taloyhtiössänne on ehkä lähitulevaisuudessa suunniteltu uudistuksia. Mikäli näin on, löydät oppaasta kattavasti tietoa entistä turvallisempaan arkeen. Digitalisaatio on muuttanut paljon myös lukitusta. Se on tehnyt kulkemisesta entistä huolettomampaa ja avainten hallinnoinnista entistä helpompaa, samalla mahdollistaen entistä turvallisemman asumisen. Ei enää useita avaimia tai huolta kadonneista avaimista! 

Opas sisältää muun muassa vinkkejä lukituksen valintaan ja onnistuneeseen lukitusurakkaan, vaihtoehtoja parkkihallin turvallisuuteen ja helppoon kulkemiseen, unohtamatta kiinnostavia asiakaskohteita ja keveitä pakinoita.

Opas on jaettu kolmeen teemaan:

  1. Taloyhtiö ja asukkaat
  2. Lukitus
  3. Kulkeminen

Toivottavasti saat hyödyllistä tietoa oppaasta!


Kutsu meidät virtuaalikokoukseen

Tarjoamme apuamme ja asiantuntijoitamme virtuaalikokouksiin

Taloyhtiöiden yhtiökokoukset lähestyvät. Mikäli turvallisuuteen liittyvät uudistukset ovat ajankohtaisia, voitte kutsua lukitusasiantuntijamme jo ennen yhtiökokousta etäpalaveriin kertomaan eri vaihtoehdoista tarkemmin ja vastaamaan lukitusta ja taloyhtiöturvallisuutta koskeviin kysymyksiinne. Myös yhtiökokousvierailut ovat mahdollisia koronaturvallisuudesta huolehtien.

Lähettäkää yhteystietonne osoitteeseen myynti@certego.fi, niin olemme teihin yhteydessä yhteisen virtuaalitapaamisen sopimiseksi. 

‹ Katso kaikki artikkelit