‹ Katso kaikki artikkelit

Toimitusjohtajamuutos CERTEGO Suomen toiminnoissa

17. elokuuta 2022

Kaarlo Kankkunen jättää CERTEGO Suomen toimitusjohtajan tehtävät 16. elokuuta alkaen. Kim Willgren on nimitetty väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi.

CERTEGO Suomi on viimeisen 12 kuukauden aikana irtaantunut ASSA ABLOY:sta ja integroitu osaksi CERTEGO-konsernia. Kaarlo Kankkunen on ollut avaintekijänä mukana tässä prosessissa.Erityisesti haluan kiittää Kaarloa hänen kovasta työstään viimeisen vuoden aikana carve-out-projektissa ASSA ABLOY:lta. Hän on tehnyt hienoa työtä ONE CERTEGOn rakentamisessa painottaen voimakkaasti ihmisiä ja kulttuuria.


Jonas Granath, CERTEGO Groupin toimitusjohtaja

Kim Willgren on nimitetty Certego Suomen väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi ja hän jatkaa uuden vastuualueen lisäksi pääkaupunkiseudun liiketoimintajohtajana. Uuden toimitusjohtajan rekrytointi on aloitettu.

- Teemme hyvää ja perusteellista työtä löytääksemme CERTEGO Suomelle uuden toimitusjohtajan. Olemme iloisia, että Kim Willgren on suostunut johtamaan organisaatiota, kunnes olemme löytäneet oikean ehdokkaan. Hän tuntee organisaation hyvin ja hänellä on laaja kokemus alalta. Konsernin johtoryhmät luottavat siihen, että hän johtaa CERTEGOa turvallisesti eteenpäin niin kauan kuin pysyvä ratkaisu saadaan käyttöön, Jonas Granath sanoo.


Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä jonas.granath@certego.se, CERTEGO Groupin toimitusjohtaja‹ Katso kaikki artikkelit