As Oy Porvoon Aleksanterinrantaan ABLOY PULSE -lukitusjärjestelmä

Asunto-Oy-Helsingin-Aleksanterinranta

Porvoon keskustan kupeeseen, kauniille Länsirannan alueelle on rakenteilla uusi, laadukas kerrostaloalue. Rakennuttajana toimii FH Rakentajat Oy. CERTEGO on valittu rakennushankkeen lukitusurakoitsijaksi.

Kohteen tekee erityisen kiinnostavaksi se, että taloyhtiöiden lukitukseksi valittiin Abloyn juuri markkinoille tullut PULSE-lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa avaimen työntöliike tuottaa tarvittavan energian avaimelle, eikä paristoja tai kaapelointia tarvita. Avaimia hallitaan nykyaikaisella hallinnointiohjelmistolla. As Oy Porvoon Aleksanterinranta on PULSE-historian toinen kohde.

”ABLOY PULSE on järjestelmänä uusi, jonka vuoksi kävimme Abloyn ja CERTEGOn kanssa suunnitteluvaiheessa useamman palaverin järjestelmän soveltuvuudesta kohteeseemme. Heidän neuvonsa ja tekninen tukensa edesauttoi vakuuttamaan meidät PULSEn toimivuudesta ja eduista lukitusjärjestelmänä. Emme ajatelleet pelkästään rakentamisen kustannuksia vaan halusimme nykyaikaisen ratkaisun, jossa lukitusjärjestelmää pystyy helposti hallinnoimaan asumisen aikana”, kertoo lukitusratkaisun valinnasta Kalle Rentto, FH Rakentajat Oy:n tuotantopäällikkö.

As Oy Porvoon Aleksanterinranta tulee rakentumaan yhteensä kuudesta kerrostalosta ja kolmesta eri taloyhtiöstä, joilla on myös yhteinen autohalli. ABLOY PULSE -lukitus- ja kulunhallintajärjestelmän avulla käyttöoikeuksia voidaan hallita asukas- ja ovikohtaisesti. PULSE-avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin asukkaan käyttämiin lukkoihin, kuten asunnon lukkoon ja varastojen riippulukkoihin. Kulkuoikeuksia on myös helppo muuttaa vaihtuvien tarpeiden mukaan.

”Avainten käyttöoikeuksien muutokset onnistuvat kätevästi etänä niin tietokoneella kuin älypuhelimella, joko lukitusliikkeen tai isännöitsijän toimesta. Kadonneiden avainten kulkuoikeudet saadaan poistettua nopeasti. Tämä vaikuttaa taloyhtiön turvallisuuteen sekä helpottaa avainten hallintaa”, jatkaa Rentto tyytyväisenä.